Breaking news! Αγνώριστη η Ariana Grande με καρέ μαλλιά!

Αν για ένα πράγμα είναι γνωστή η Αριάνα Γκράντε αυτό δεν είναι άλλο από τα μαλλιά της κι εκείνο το χαρακτηριστικό half up που ενώ τόσα χρόνια το κάνει η JLO εκείνη κατάφερε να το κάνει ακόμα πιο δικό της και να εκτοπίσει εντελώς από την μνήμη μας την Jennifer!

Αλλά να που η έχω τα πιο signature μαλλιά του κόσμου star αποφάσισε να πειραματιστεί με ένα άλλο look: τα καρέ μαλλιά με αφέλειες. Ναι, τα καρέ μαλλιά με αφέλειες!

src=/files/Image/BEAUTY/2015/BEAUTY_NEWS/JULY/3_7/11325733_1614839538774656_31235436_n.jpg

Αν την ακολουθείς στο instagram σου κι έκανες scroll down θα γύρναγες σίγουρα πίσω για να δεις πια-στο-καλό-είναι-αυτή-ηαγνώριστη-που-μόλις-εμφανίστηκε!

Κι όμως, είναι η Ariana Grande η οποία για να μην φρικάρει εντελώς τους fan της έγραψε κάτω από αυτή την photo “whattttttttt iffffff #heymamawelcometothe60s”. Μετάφραση (ελεύθερη): δεν έκοψε τα μαλλιά της απλώς αναρωτιόταν και η ίδια πώς θα ήταν με διαφορετικά μαλλιά. Φόρεσε περούκα- είδε- end of story!

Αμέσως μετά, βεβαίως, ανέβασε άλλη μια photo…

Για να το κάνει ακόμη πιο σαφές σε αυτή την photo έγραψε: “οι χειρότερες περούκες ever! Τις λατρεύουμε!”.

Κι αφού ξεφύσηξες από ανακούφιση που η Ariana Grande ΔΕΝ έκοψε τα μαλλιά της καρέ (λέμε τώρα!) μπορείς να πατήσεις play στο βίντεο παρακάτω και να δεις πώς να κάνεις το signature χτένισμά της πανεύκολα! Γιατί εμείς είμαστε αυτοί οι προνοητικοί τύποι που ξέρουμε ποια θα είναι η επόμενη huge beauty εμμονή!

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΤΗΣ ARIANA GRANDE!

Read More

And More