Τα νέα αρώματα του Φθινοπώρου! Μην αγοράσεις άρωμα αν δεν μυρίσεις πρώτα αυτά!

‘Οχι δεν είμαι προληπτική! Αλλά να που κάθε 1 Σεπτεμβρίου εδώ και πολλααααααααααα χρόνια έχω αυτή την παράδοση να βάζω στην άκρη το άρωμα– έρωτα του καλοκαιριού και να επενδύω σε ένα καινούριο. Για δύο λόγους κυρίως:
1. Γιατί δεν μου δημιουργούνται πια ξεσηκωτικές σκέψεις και εικόνες από νησιά και παραλίες που συνειρμικά προέκυπταν κάθε φορά που ψεκαζόμουν με το αγαπημένο μου καλοκαιρινό άρωμα.
2. Γιατί κάθε νέα εποχή είναι ένα νέο άγνωστο που θα κληθείς να ανακαλύψεις και που θα σου φέρει ένα σωρό νέες εμπειρίες. Και αυτές οι νέες εμπειρίες αξίζει να έχουν την δική τους μυρωδιά.

Και μετά από όλα αυτά τα ρομαντικά και κάπως προληπτικά που υπάρχουν στο μυαλό μου, ας περάσω στο πρακτικό του πράγματος: ποια είναι τα νέα αρώματα που θα βρεις στην αγορά και που κάνουν το ντεμπούτο τους το Φθινόπωρο; Για να τα δεις κάνε κλικ εδώ!

PS: Έχω διαλέξει ήδη το δικό μου, εδώ και περίπου ένα μήνα που τα έχω στα χέρια μου, αλλά δεν θα σου πω ποιο. Θα ήθελα, όμως, να ξέρω αν από τις περιγραφές βρήκες κάποιο που να σου ταιριάζει. Οπότε comment!

And More