Ψάχνεις το επόμενό σου άρωμα; Τσέκαρε εδώ τις νέες αφίξεις του Φθινοπώρου!

Μπορεί και να με έχεις βαρεθεί να στο γράφω ξανά και ξανά (πες όχι!) αλλά να τι συμβαίνει με τα αρώματα κι εμένα: έχω δύο αρώματα που φοράω σταθερά. Ένα από αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι τον Μάρτιο και ένα από το Μάρτιο και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Δύο. Πολλά χρόνια τώρα. Αλλά κάθε τέτοια εποχή που στο γραφείο φτάνουν το ένα μετά το άλλο κάτι μαγικά μπουκαλάκια με νέες μυρωδιές μπαίνω πάντα στον πειρασμό να απιστήσω. Φέτος, λοιπόν, βάλε αυτόν τον πειρασμό Χ10!

Γιατί οι νέες αφίξεις του Φθινοπώρου είναι πολλές και πολύ, πολύ ενδιαφέρουσες. Και οι βασικές κατηγορίες που πέρασαν μπροστά από… τη μύτη μου είναι δύο:
α) Πολύ sexy αρώματα από εκείνα που κάνουν τα αντρικά κεφάλια να γυρίζουν για να δουν ποια μόλις πέρασε.
β) Πουδρέ αρώματα με μυρωδιές που γίνονται ένα με το σώμα σου. Τόσο που μοιάζει να γεννήθηκες με αυτή τη μυρωδιά. Να είναι η φυσική σου!

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, πρόκειται για αρώματα που θα σε κάνουν να εισπράξεις το καλύτερο για ΄μένα κομπλιμέντο. Το μυρίζεις τέλεια κομπλιμέντο.

Bonus info: Κι επειδή το Φθινόπωρο όλες έχουμε εκείνη την ανάγκη της ανανέωσης, ξέρω πως οι περισσότερες ψάχνετε και για ένα καινούριο άρωμα. Να, λοιπόν, τι βγαίνει στην αγορά ΤΩΡΑ! Για να τα δεις, κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo…

And More