Αυτή την Πέμπτη έχουμε ΟΛΕΣ ραντεβού με την Τάμτα και την Avon!

Υπάρχει κάτι που κουβαλάω στην τσάντα μου 365 μέρες τον χρόνο! Είναι ροζ, κρατάω τις πιο σημαντικές σημειώσεις μου σε αυτό και τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει ως κεντρικό πρόσωπο και υποστηρίκτια της καμπάνιας την Τάμτα! Μπορείς να καταλάβεις τι είναι; Το ροζ ημερολόγιο της Avon, τα έσοδα από τις πωλήσεις του οποίου πηγαίνουν την Ελληνική Αντικαρκινική εταιρία.

Ειδικά για φέτος, όμως, η Avon και η Τάμτα μας ετοίμασαν ένα υπέροχο event. Κράτησε ημερομηνία και ώρα: αυτή την Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου και ώρα 22:00 θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις την Τάμτα σε μια unplugged συναυλία στο Opus στην Γλυφάδα!

Στην ροζ βραδιά θα έχεις την ευκαιρία να αγοράσεις και το ολοκαίνουριο ροζ ημερολόγιο το οποίο κοστίζει 10 ευρώ!

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/NOVEBER/13_11/POSTER(1).jpg

Περισσότερα info για το ροζ ημερολόγιο της Avon

Η εταιρία Καλλυντικών Avon στηρίζει την Εκστρατεία ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού σε Παγκόσμιο επίπεδο, έχοντας δωρίσει μέχρι σήμερα περισσότερα από 850 εκατομμύρια δολάρια για την έρευνα, τη θεραπεία αλλά κυρίως την πρόληψη της θανατηφόρας αυτής ασθένειας που προσβάλλει τις γυναίκες. Στην Ελλάδα συνεργάζεται με την Ελληνική Αντικαρκινική εταιρία, την οποία στηρίζει από το 2002. Το 2010 αγοράστηκε από την Avon κινητή μονάδα ψηφιακής μαστογραφίας και έως τον Οκτώβριο του 2012 έχουν γίνει περισσότερες από 13,000 δωρεάν ψηφιακές μαστογραφίες σε γυναίκες σε όλη την Ελλάδα.

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/NOVEBER/13_11/KINITI_MONADA.jpg

Η πιο σημαντική δράση της εταιρίας, από την οποία συγκεντρώνονται οικονομικοί πόροι για τη συνέχεια του «ταξιδιού ζωής» του κινητού μαστογράφου, είναι η πώληση του ροζ Ημερολογίου, που φέτος διατίθεται για 4η χρονιά. Σε αυτή την προσπάθεια, η Τάμτα είναι το πρόσωπο που αναδεικνύει τους σκοπούς και τη σημαντικότητα της πώλησης του Ημερολογίου, για τη συνέχεια του ταξιδιού. Η γνωστή τραγουδίστρια στηρίζει έμπρακτα την Εκστρατεία, όντας η ίδια ευαισθητοποιημένη στο συγκεκριμένο τομέα και αναγνωρίζοντας ότι η σημαντικότερη βοήθεια είναι η ενημέρωση. Η ίδια έχει βρεθεί σε πολλούς σταθμούς του ταξιδιού της κινητής μονάδας, γνωρίζοντας και συζητώντας με τις γυναίκες που εξετάζονται και έχει παρευρεθεί σε ενημερωτικές ημερίδες που απευθύνονται στη γυναίκα. Η στήριξη των γυναικών που ξεχωρίζουν στον τομέα τους, είναι για την Avon η μεγαλύτερη επιτυχία στην ανάδειξη της σημαντικότητας της πρόληψης.
Το ροζ Ημερολόγιο 2013 πωλείται αποκλειστικά μέσω Αντιπροσώπων Avon στην τιμή των 10€ και τα συνολικά καθαρά έσοδα από την πώληση του αποδίδονται στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία.

C U There!

Read More

And More