MTV Awards 2012! Τα καλύτερα looks από την πλεξίδα της H. Klum μέχρι το smokey της Kardashian!

Μόλις προχθές έγιναν τα ευρωπαϊκά MTV Awards για το 2012! Και όπου Awards υπάρχει ένας μόνος συνειρμός: ομορφιά και φυσικά μπόλικες εμπνεύσεις για νέα make up και μαλλιά. Μετά από μερικές ώρες ξεκαθαρίσματος σε photo που έφτασαν από red carpet επιλέξαμε εκείνα τα beauty looks τα οποία θα πεθαίναμε να κάνουμε ΤΩΡΑ! Ποιο, όμως, είναι το beauty look εκείνο που σου άρεσε πιο πολύ και λες να ξεκινήσεις από αυτό; Θα βρεις voting στο τέλος αυτού του άρθρου!

Kim Kardashian

Όταν έχεις βρει τι σου πηγαίνει σε make up και μαλλιά δεν έχεις κανέναν λόγο να πειραματιστείς με κάτι νέο και να ρισκάρεις το αποτέλεσμα. Η Kim Kardashian έχει αγαπήσει το smokey eye με τις τεράστιες βλεφαρίδες σε άνω και κάτω βλέφαρο. Και είναι ίσως από τις λίγες stars που δίνουν τόση έμφαση στις βλεφαρίδες τους. Μας άρεσε πολύ που με ένα τόσο έντονο make up επέλεξε ένα ήσυχο hair styling κι έπιασε τα μαλλιά της σε ένα πολύ σφιχτό και sleek ponytail!

Lana Del Ray

H Lana Del Ray έπαιξε με πιο ήρεμους τόνους κι επέλεξε επίσης να τονίσει τα μάτια της με ένα μολύβι που έφευγε από την εξωτερική γωνία και πήγαινε προς την μπάνανα- κόκαλο του ματιού, προτείνοντάς μας ένα πιο 70’s make up. Τα μαλλιά της τα χτένισε σε ένα bouffant με όγκο.
Για να δεις πώς να κάνεις το bouffant χτένισμα της Lana Del Ray κάνε κλικ εδώ!

Taylor Swift

H Taylor Swift επέλεξε επίσης smokey eye και 60’s φράντζες! Κάτι που είδαμε και την περασμένη εβδομάδα από την Beoynce. Φαίνεται πως είναι τάση! Αν σκέφτεσαι να το υιοθετήσεις κι εσύ χωρίς να κόψεις τα μαλλιά σου, τσέκαρε εδώ την λύση της κουμπωτής φράντζας! Όσον αφορά την αλαβάστρινη επιδερμίδα της Taylor Swift, χρησιμοποίησε οπωσδήποτε ένα primer προσώπου πριν το make up.
Rita Ora

Alicia Keys

Αν έπρεπε να φτιάξω μια λίστα με τα to 10 κουρέματα που κάνουν fashion statement αυτό της Alicia Keys θα ήταν σίγουρα μέσα! Όποια τολμά μια αλλαγή ας κάνει αυτό το καρέ με τις έντονες γωνίες που θυμίζει κάτι από τα θρυλικά haircut του Vidal Sassoon (αν θέλεις να κόψεις καρέ τσέκαρε εδώ). Και φυσικά η Alicia Keys παίρνει πολλούς πόντους ακόμη από τα καλοσχηματισμένα φρύδια της και το κόκκινο, shiny κραγιόν της.

Rita Ora

Και φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι μόνο μια star που επέλεξε το κόκκινο κραγιόν στα MTV Awards, καθώς πρόκειται για το… hottest hit της σεζόν! Η Rita Ora βρήκε εκείνο το τέλειο κόκκινο που ταιριάζει με την επιδερμίδα της, τόνισε τα μάτια της με eyeliner και shimmering σκιά και υιοθέτησε το trend της σκούρας ρίζας. Το αποτέλεσμα; Αγαπάμε!
Θέλεις να βρεις το τέλειο κόκκινο κραγιόν που ταιριάζει σε εσένα; Εδώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης σου δίνει τα φώτα του!

Heidi Klum

Αν η Heidi Klum δεν είχε το καλύτερο χτένισμα της βραδιάς, τότε ποια; Από μπροστά τα μαλλιά της φαινόταν σαν να έχουν μια έντονη χωρίστρα στο πλάι και τα υπόλοιπα έμοιαζαν τραβηγμένα, ενώ στην πραγματικότητα το ένα μέρος είχε πιαστεί σε γαλλική πλεξίδα. Δείξε μεγάλη προσοχή στο τελείωμα της γαλλικής! Μια χρυσή κλωστή στριφογυρισμένη πολλές φορές γύρω από αυτή την τούφα έκανε την διαφορά! Bonus: το λευκό μολύβι που τοποθετήθηκε στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου και έκανε το βλέμμα της πιο ξεκούραστο και φρέσκο!

Isabeli Fontana

Η Isabeli “σέταρε” το δερμάτινο jacket της με μια πολύ σκούρα μαύρη σκιά και δημιούργησε το τέλειο rock make up με sheer ροζ χείλη. Φυσικά, ταίριαξε και τα μαλλιά της με το ίδιο rock ύφος αφήνοντάς τα επιμελώς ατημέλητα αλλά πολύ, πολύ υγιή και λαμπερά! Κανόνας: όταν τα μαλλιά είναι λαμπερά, οποιοδήποτε χτένισμα και να κάνεις θα δείχνουν εξίσου υπέροχα!

Gwen Stefani



Και η Gwen Stefani δεν αποχωρίστηκε το signature μακιγιάζ της στα MTV Awards. Το σωστό ματ κόκκινο κραγιόν, μια γραμμή eyeliner τραβηγμένη προς τα έξω και πολλές στρώσεις μάσκαρα ανέδειξαν την ομορφιά της. Κι εκείνη επέλεξε ένα πιο φυσικό και sexy χτένισμα. Φυσικά, αφού είπαμε πως όταν τα μαλλιά έχουν υγεία τα πιο απλά hair look δείχνουν υπέροχα πάνω τους!

Read More

And More