Το μακιγιάζ και τα μαλλιά στην ανοιξιάτικη καμπάνια Balmain είναι ό,τι πιο sexy έχεις δει!

Θα στο πω όσο πιο απλά γίνεται: Αν έχεις πρώτο ραντεβού (ή ραντεβού. Απλά) ή αν σου αρέσει ένα αγόρι και πρόκειται να τον συναντήσεις, κάνε το beauty look που είδαμε μόλις στην καμπάνια του οίκου Balmain και τον έχεις. Έτσι. Απλά. Γιατί αυτό το look από την ανοιξιάτικη καμπάνια που φέρει την επιμέλεια του Olivier Roustein είναι ό,τι πιο sexy έχουμε δει τελευταία!

Τι πρέπει να κάνεις δηλαδή; Να κάνεις τα μαλλιά σου wet και όλα προς τα πίσω με ένα gel, ακριβώς όπως έκανε στα μοντέλα της καμπάνιας ο Bob Recinne και να έχεις την πιο λαμπερή, ενυδατωμένη επιδερμίδα, με έντονα φρύδια και χείλη που δημιουργούν αυτό το effect του φρεσκοφιλημένου με τις… ευλογίες ενός lip tint όπως το Benetint της Benefit (ορκίζομαι σε αυτό και αλήθεια σου λέω, δοκιμάσέ το και θα καταλάβεις τον λόγο!). Α! Και το μακιγιάζ ήταν αποτέλεσμα της έμπνευσης της Lucia Pieroni.

Δοκίμασέ το! Δεν μπορώ να σου εγγυηθώ ότι θα δείχνεις ακριβώς όπως οι Christa Cober, Joan Smalls, Isabeli Fontana, Adriana Lima και Rosie Huntington Whiteley που πρωταγωνιστούν στην καμπάνια, αλλά μπορώ να σου εγγυηθώ (ξανά!) πως με αυτό το beauty look το αγόρι το ΄χεις!

Read More

And More