Εσύ ξέρεις ποια χρώματα σου πάνε στο μακιγιάζ; Η Beauty Is Life σου μαθαίνει!

Προσοχή! Ακολουθεί… ρητορική ερώτηση: εσύ ξέρεις ποια χρώματα σου ταιριάζουν στο μακιγιάζ; Είδες που η ερώτηση ήταν ρητορική; 9 στις 10 γυναίκες (η μια είναι η Beatrix Isabel Lied για την οποία θα σου μιλήσω παρακάτω) δεν γνωρίζουν ποια χρώματα τους ταιριάζουν στο μακιγιάζ με αποτέλεσμα αυτό που βλέπουν στον καθρέφτη τους να μην είναι τόσο ωραίο!

Τι χρώματα σκιάς ταιριάζουν στα καφέ μάτια; Να επιλέξω ρουζ σε ροζ ή βερικοκί τόνο; Πώς θα βρω το make up που είναι ακριβώς στο χρώμα της επιδερμίδας μου; Αυτές και πολλές ακόμη απαντήσεις έρχεται να δώσει η Beauty is Life, η εταιρία που εισάγεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Ράνια Μπουντούρη και την Make Me Up, και η οποία βασίζεται στην χρωματολογία.

Beauty is Life: τι την κάνει ξεχωριστή!
Δημιουργός της εταιρίας Beauty is Life είναι η Beatrix Isabel Lied και είναι διεθνώς γνωστή για την ειδίκευσή της στην χρωματολογία και ως σύμβουλος της εικόνας. Η Beauty is Life είναι η μοναδική εταιρία με κατοχυρωμένο το σύστημα χρωματολογίας των 9 χρωματικών τύπων, για το οποίο η ιδιοκτήτριά της, Beatrix, έχει πάρει τον τίτλο του λέκτορα στο πανεπιστήμιο του Αμβούργου. Το σύστημα αυτό κατηγοριοποιεί άντρες, γυναίκες βάση χρώματος μαλλιών, ματιών, δέρματος και φρυδιών καθώς και διαχωρίζει τα χρώματα σε ψυχρά, θερμά και ανάλογα με την ένταση τους, με αποτέλεσμα να έχουμε ένα πραγματικό τυφλό σύστημα χρωμάτων. Ακολουθώντας το πρότυπο αυτό θα βρούμε 100% το χρώμα που ταιριάζει στον δικό μας χρωματικό τύπο χωρίς την παραμικρή αμφιβολία ή απόκλιση.

Τα αγαπημένα μας Beauty is Life!
Κι επειδή ξέρουμε πως πάντα απολαμβάνεις την πράξη περισσότερο από την θεωρία, ξεχωρίσαμε τα δικά μας αγαπημένα Beauty is Life. Τι θα έλεγες να πάμε μαζί για… online shopping;

Θα σου πω ένα μυστικό: στα επαγγελματικά νεσεσέρ των περισσότερων make up artists (και σίγουρα πολλών από όσους έχουν περάσει από το TLIFE) υπάρχουν κραγιόν Beauty Is Life. Όχι μόνο γιατί η Beauty is Life διαθέτει άπειρες αποχρώσεις, αλλά γιατί ενυδατώνουν τα χείλη και έχουν διάρκεια!
Κι εδώ μπορείς να τα βρεις όλα συγκεντρωμένα και να κάνεις την online παραγγελία σου…

Στην Beauty is Life θα βρεις επίσης τις πιο ενδιαφέρουσες αποχρώσεις lip gloss αλλά και υφές που συνδυάζουν τέλεια λάμψη και σταθερότητα! Τσέκαρε εδώ όλες τις αποχρώσεις!


Αν είσαι επαγγελματίας make up artists ή αν έχεις εμμονή με το μακιγιάζ (όπως όλες εμείς εδώ στο TLIFE) στην Beauty is Life θα βρεις άπειρες παλέτες με σκιές σε όλα τα χρώματα. Μια ματιά εδώ και θα καταλάβεις…

Κι επειδή όταν μιλάμε για επαγγελματικό μακιγιάζ, μιλάμε και για βάσεις, στην Beauty is Life έχεις τέλεια επαγγελματική κάλυψη. Και ένα μικρό μυστικό: πολλές… stars του Dancing With The Stars κάνουν το μακιγιάζ τους με προϊόντα Beauty is Life. Για αρχή θα σου αποκαλύψω την Κάτια Δανδουλάκη. Περισσότερες beauty αποκαλύψεις coming soon!

Read More

And More