Αυτή είναι η beauty λίστα με τα δώρα που θα κάνω (και στον εαυτό μου!)

Αν κάτι λατρεύω αυτή την περίοδο είναι (ΚΑΙ) που παίρνω δώρα γι’ αυτούς που αγαπάω. Και πάντα έχω εκείνη την αγωνία την ώρα που το ανοίγουν να δω στα μάτια τους ότι όντως αυτό το δώρο τους αρέσει. Γιατί όταν κάτι σου αρέσει ανοίγεις τα μάτια σου διάπλατα και το βλέμμα σου γίνεται τεράστιο (θυμίσου τα παιδικά που βλέπαμε παλιά! Αυτά τα ωραία!).

Τα δώρα μου, λοιπόν, τα ψώνισα πριν λίγες μέρες. Και κάπως έτσι, σβήστηκε από τη λίστα μου ένα από 28586 to do μέχρι το τέλος του χρόνου (Α! Στην ίδια λίστα έχω βάλει και το “να προλάβω να ερωτευτώ”. Και έχω λιγότερο από δέκα μέρες! Pfff!). Το δώρο για την αδερφή μου, το δώρο για τη μαμά μου, το δώρο του μπαμπά μου (ναι, είμαι από αυτές που η οικογένειά τους είναι το παν), για τις κολλητές μου (…και οι φίλες μου είναι το παν!).

Και έχω να σου πω καναδυό πράγματα για την φετινή ψωνίζω-δώρα-για-τους-αγαπημένους-μου εμπειρία!
1. Από οοοολαααα αυτά τα χρόνια έχω καταλάβει ότι όταν θες να ανοίξουν τα μάτια των αγαπημένων σου διάπλατα (μετάφραση: μου αρέσει πολύ αυτό που μου πήρες!) το πιο safe δώρο είναι τα καλλυντικά. Όχι, αλήθεια! Δεν έχει να κάνει με την επαγγελματική μου διαστροφή! Για αρχή, δεν παιδεύεσαι με το τι νούμερο να φοράει άραγε!
2. Φέτος, με την τεράστια to do λίστα που σου είπα παραπάνω, δεν βγήκα για shopping. Δεν πρόλαβα. Φέτος… μπήκα για shopping! Γιατί εδώ και κάμποσο καιρό έχω ανακαλύψει το femall.gr για το οποίο σου έχω μιλήσει πολύ φέτος (πώς αλλιώς αφού εδώ έκανα το 2014 μερικές από τις πιο φανταστικές μου μπιουτοανακαλύψεις!). Και ήταν όλα τους πολύ τακτοποιημένα και δεν δυσκολεύτηκα καθόλου. Γιατί μέσα στο femall.gr υπάρχει μια λίστα που λέγεται Best of Christmas, και κάνεις πολύ απλά κλικ εδώ και σου βγαίνουν τα καλύτερα μπιουτοδώρα για τις γυναίκες, τους άντρες και τα παιδιά.
3. Αν υπολογίζεις να πάρεις δώρα για πολλούς θα πρέπει να υπολογίσεις ότι και το budget σου πρέπει να είναι ανάλογο. Το ιδανικό σενάριο σε αυτή την περίπτωση θα ήταν να υπήρχαν εκπτώσεις μέσα στις γιορτές και όχι να μπαίνουν 3-4 μέρες μετά. Ε, λοιπόν στο femall.gr υπάρχουν εκπτώσεις ΤΩΡΑ! Μέσα στις γιορτές! Και οι εκπτώσεις αυτές φτάνουν μέχρι και το 30%!

Παραπάνω, λοιπόν, είναι η δική μου λίστα δώρων (εντάξει, ένα από αυτά είναι δώρο για τον εαυτό μου, αλλά να, εννοείται ότι πρέπει να με επιβραβεύσω γιατί έβγαλα την δύσκολη αλλά και φανταστική πίστα του 2014 με επιτυχία!). Το μόνο που μένει τώρα είναι να τους τα δώσω και να επιβεβαιωθώ ως προς εκείνο το βλέμμα που λέγαμε. Αυτό και να βάλω σε τάξη τις υπόλοιπες 28586 υποχρεώσεις της to do λίστας μου. Αλλά, τουλάχιστον, το Femall.gr έκανε ένα δύσκολο task παιχνιδάκι!

Be… youtiful!

And More