Crash test: τα 7 αγαπημένα μας κραγιόν ΤΩΡΑ!

Το κραγιόν για το νεσεσέρ μας είναι ότι και τα ψηλοτάκουνα στην ντουλάπα μας: το item εκείνο που μας δίνει sex appeal! Και αυτή την σεζόν το sex appeal μας έρχεται σε πολλές και διαφορετικές αποχρώσεις με βασίλισσα το burgundy red. Σταθήκαμε πολλές ώρες μπροστά από τον καθρέφτη μας, φορέσαμε δεκάδες κραγιόν, αφαιρέσαμε με μαντηλάκι ντεμακιγιάζ και επαναλάβαμε για να καταλήξουμε στα επτά εκείνα που θα τον κάνουν να μην χορταίνει τα φιλιά σου! Ξανά και ξανά! Ας μιλήσουμε, λοιπόν, με ντοκουμέντα, εταιρίες και αποχρώσεις.
PS: οι εκπτώσεις είναι μια καλή ευκαιρία να αποκτήσεις το δικό σου αγαπημένο αγαπημένο κραγιόν πολύ οικονομικότερα. Go shopping, go for it!



Pure Color Velvet Lipstick Απόχρωση Fuchsia από την Estee Lauder. Αρχική τιμή: €27.50.
Έχει σατινέ υφή και γλιστρά πάνω στα χείλη ενώ παράλληλα τα ενυδατώνει. Το πιο flashy χειμερινό χρώμα για όσες δεν μπορούν να αποχωριστούν τα φούξια ούτε στις χαμηλές θερμοκρασίες.

Rouge Allure Velvet no 39, Les Somptueuse της Chanel. Αρχική τιμή: €32.40. Έχει την τέλεια ματ υφή που δεν αφυδατώνει τα χείλη και το καλύτερο, θα σου μείνει πιστό (δηλαδή εκεί!) ακόμη και μετά από πολλά φιλιά!


Rouge Interdit Aπόχρωση Lune Carmin Nούμερο 52 της Givenchy. Αρχική τιμή: €23.40. Τολμηρό σκούρο κόκκινο και τέλειο packaging. Το περνάς από αλυσίδα και το κρεμάς στο λαιμό σου!

Le French Touch Absolu απόχρωση Saint Honoré της Lancome. Αρχική τιμή: €29.90. H απόχρωση-σταρ της φετινής σαιζόν, ένα φλογερό και προκλητικό κόκκινο με πολύ υψηλή συγκέντρωση σε χρωστικές…


Rouge Pur Couture Golden Lustre απόχρωση no 101 από τον YSL. Αρχική τιμή: €32.57. Αν το προτιμήσεις συνδύασέ το απλώς με πολλές στρώσεις μάσκαρα για όγκο και μήκος και foundation!

Κραγιόν MAC απόχρωση RubyWoo. Αρχική τιμή: €17.50. Τα MAC είναι κλασικός προορισμός μας για fashionable χρώματα στα χείλη!

Intense Lipstick no 382, L’Oreal. Αρχική τιμή: €13.00. Αν θες οικονομικές λύσεις και stylish χρώμα στα χείλη στα stands της L’Oreal μπορείς να βρεις αυτό ακριβώς που ψάχνεις. Δική μας αγαπημένη απόχρωση είναι αυτή ακριβώς.

And More