You said whaaat? Γιατί η Beyonce βάζει κρέμα ματιών σε όλο το πρόσωπο!

Είναι κάμποσες stars που όχι απλά δεν μεγαλώνουν, αλλά μικραίνουν κιόλας όσο περνάνε τα χρόνια! Και η Beyonce ανήκει σε αυτές τις…. κάμποσες! Και είμαι πολύ σίγουρη ότι θες επίσης πολύ να μάθεις τα μυστικά ομορφιάς της και τι στο καλό κάνει και έχει αυτή την υπερτέλεια επιδερμίδα.

Λοιπόν, η Beyonce σε αντίθεση με τις υπόλοιπες stars δεν λένε ότι απλώς πίνουν πολύ νερό και τρέφονται σωστά (τέτοιου τύπου tips τα βρίσκουμε πολύ βαρετά). Η Beyonce έχει πολύ ωραία και από αυτά που δεν έχουμε ξανακούσει πριν tips να μας δώσει. Για την ακρίβεια, ο celebrity artist John Barnett που συνεργάζεται και με την Beyonce χροοοονια και μίλησε στο The Cut έδωσε αυτά τα tips (τα οποία υποθέτουμε ότι εφαρμόζει και στην Queen B). Σημείωσε τι είπε!

1. Χρησιμοποίησε κρέμα ματιών σε όλο το πρόσωπο!
“Η κρέμα ματιών έχει μικρότερα σωματίδια κι έτσι τα συστατικά της απορροφώνται πολύ καλύτερα”. Βεβαίως, υπάρχει μια άλλη σχολή που λέει ότι η κρέμα ματιών προορίζεται για την περιοχή κάτω από τα μάτια που είναι πιο λεπτή και ότι μπορεί να φράξει τους πόρους της επιδερμίδας αν χρησιμοποιηθεί και σε άλλα σημεία του προσώπου. Tricky!

2. Χρησιμοποίησε κρέμα προσώπου και στο σώμα σου!

Ο Bartett όταν μιλάει για αντιγήρανση μιλάει από την κορυφή μέχρι τα νύχια! “Οι περισσότερες γυναίκες αγχώνονται μην φανούν γερασμένες στο πρόσωπο κι έτσι απλώνουν την κρέμα τους από το μέτωπο μέχρι το πηγούνι. Μια αντιρυτιδική κρέμα, όμως, πρέπει να απλώνεται παντού! Στο ντεκολτέ, στην πλάτη και στα πόδια!”.

3. Πιες κάλε!
Σύμφωνα με τον Barnett η τέλεια, αψεγάδιαστη επιδερμίδα ξεκινάει από μέσα! “Για να έχεις τέλειο δέρμα πιες κάλε!”, συμβουλεύει. “Το κάλε είναι πλούσια πηγή βιταμίνης Κ που αυξάνει την κυκλοφορία και ξυπνάει τα κύτταρα”.

Δεν ξέρω για τα δύο παραπάνω, το 3 όμως θα το κρατήσω σίγουρα και θα πάω και στο κοντινότερο μανάβικο για να πάρω αυτό το λάχανο που έχει γίνει εμμονή όλων των stars του Hollywood! PS: οι περισσότερες, βεβαίως, πιθανότητες να το βρεις αν σε ενδιαφέρει είναι σε καταστήματα με βιολογικά προϊόντα.

Read More

And More