The bush trend! Μάθε τα πάντα για την νέα τάση (μη) αποτρίχωσης στο μπικίνι!

Πολλά έχουν γραφτεί- ακουστεί- ειπωθεί τον τελευταίο καιρό για το μπικίνι. Και όταν γράφονται- ακούγονται και ειπώνονται πολλά για κάτι, το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι αλλάζει γύρω από αυτό το “κάτι”. Στην προκειμένη περίπτωση, στον τρόπο που κάνουμε αποτρίχωση στο μπικίνι και καθώς φαίνεται η νέα τάση θέλει να επιστρέφουμε στα 70’s, τότε που οι γυναίκες δεν έκαναν κερί, ούτε καν ξυράφι και τότε που η λέξη laser δεν είχε βγει ακόμη από το στόμα κανενός…

Και γιατί μιλάμε για νέα τάση: Γιατί τον τελευταίο μήνα όλο και κάποια star βγαίνει και λέει ότι σταμάτησε να κάνει αποτρίχωση, κάποια άλλη αφιερώνει ολόκληρες σελίδες στο βιβλίο της για να μας πείσει να αφήσουμε τα πράγματα εκεί κάτω φυσικά, ενώ πιο πρόσφατα η εταιρία American Apparel έντυσε την βιτρίνα της με κούκλες οι οποίες φορούσαν διαφανή εσώρουχα και από μέσα φαίνονταν εκείνη η περιοχή, καθόλου αποτριχωμένη.

The Bush trend: ποιες (και ποιοι) το υποστήριξαν!

Gwyneth Paltrow

Η πρώτη που μίλησε δημόσια για το θέμα- ταμπού αποτρίχωση στο μπικίνι και είπε ότι εκεί κάτω είναι… θάμνος (δικά της λόγια!) ήταν η Gwyneth Paltrow. Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην Ellen Degeneres και είπε το εξής: “Σε μια πρεμιέρα του Iron Man 3 έπρεπε να φορέσω ένα φόρεμα χωρίς εσώρουχο (αυτό που βλέπεις παραπάνω). Άλλαξα μπροστά στην ομάδα μου η οποία ας πούμε ότι έτρεχε να βρει ψαλίδι!”.

Και να το απόσπασμα της εκπομπής παρακάτω!

Cameron Diaz

Πολύ, πολύ πρόσφατα η Cameron Diaz κυκλοφόρησε ένα βιβλίο με τίτλο “The Body Book” στο οποίο δίνει συμβουλές για τέλειο σώμα. Αυτονόητο! Αυτό που δεν είναι αυτονόητο, όμως, είναι ότι στο ίδιο βιβλίο η Cameron Diaz αφιερώνει ένα ολόκληρο κεφάλαιο στο οποίο προσπαθεί να μας πείσει να σταματήσουμε να κάνουμε αποτρίχωση στο μπικίνι, ότι εκείνη δεν κάνει και πως η νέα τάση είναι η επιστροφή στη φυσικότητα!
“Ας είμαστε ειλικρινείς! Όπως και κάθε άλλο σημείο του σώματός μας, έτσι και το αιδοίο μας υπόκειται στον νόμο της βαρύτητας. Και σοβαρά τώρα, θα ήθελες να το βλέπεις αποτριχωμένο σε μερικά χρόνια από τώρα;”, γράφει μεταξύ πολλών, πολλών άλλων στο βιβλίο της.

Η βιτρίνα του American Apparel στην Νέα Υόρκη!

Πριν λίγες μέρες μια από τις πιο διάσημες βιτρίνες καταστημάτων της Νέας Υόρκης, η βιτρίνα του American Apparel “ντύθηκε” όπως βλέπεις παραπάνω: οι κούκλες φορούσαν διαφανή εσώρουχα ενώ από μέσα διαγράφονταν το μη αποτριχωμένο μπικίνι τους. Και κάπως έτσι, το Bush Trend είναι ξανά μπροστά μου (να σου πω κάπου εδώ ότι το συγκεκριμένο θέμα το είχα κατά νου πολύ καιρό πριν, αλλά όλο έλεγα ότι δεν έχει πάρει δα και τόσο μεγάλες διαστάσεις ώστε να αξίζει αναφορά σε κεντρικό άρθρο. Αλλά μετά και από αυτό, ναι δεν μπορώ να κάνω τα στραβά μάτια!).
΄Οσον αφορά τον λόγο που ντύθηκε έτσι η βιτρίνα του American Apparel, να η απάντηση που έδωσε ένας από τους υπεύθυνους στο αμερικάνικο Elle: “Η American Apparel είναι μια εταιρία που γιορτάζει την φυσική ομορφιά, και αυτή η βιτρίνα που έγινε με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αποτελεί συνέχεια αυτής της γιορτής. Θέλαμε να κάνουμε τους περαστικούς να ξανασκεφτούν τι είναι sexy και να νιώσουν άνετα με όλα όσα τους έχει δώσει η γυναικεία τους φύση. Είναι η ίδια κεντρική ιδέα που κρύβεται και πίσω από τις διαφημίσεις μας στις οποίες αποφεύγουμε το photoshop. Μέχρι τώρα έχουμε εισπράξει πολύ θετικά σχόλια και περιμένουμε και περισσότερες γνώμες!”.

Merkin ή αλλιώς περούκες για… εκεί κάτω!
Δεν έχεις ιδέα τι μπορείς να βρεις στο google search αν βάλεις την φράση “Bush Trend”. Και είναι αμέτρητα, και ναι θα μπορούσα να σου γράφω ωωωωρες ατελείωτες αλλά να που πρέπει να κάνω κι εγώ Σουκού κι έτσι διάλεξα να σου μεταφέρω την πιο συγκλονιστική πληροφορία, αυτή για τις merkin! Merkin είναι με πολύ απλά λόγια οι περούκες για την περιοχή του μπικίνι και αν αναρωτιέσαι ποιος διεστραμμένος νους σκέφτηκε κάτι τέτοιο, αρκεί να σου πω ότι merkin έχουν περάσει από τα μάτια σου χωρίς εσύ να το αντιληφθείς καν. Και έχουν περάσει την στιγμή που έτρωγες πίτσα και έβλεπες τηλεόραση (ή έβλεπες τηλεόραση χωρίς την πίτσα!), ή έβλεπες μια ταινία στο σινεμά. Οι merkin, λοιπόν, αρχικά είχαν δημιουργηθεί για τις πορνοστάρ ενώ έχουν φορεθεί κατά καιρούς από πολλές διάσημες Hollywood stars στο πλαίσιο ενός ρόλου, είτε για να νιώσουν οι ίδιες πιο άνετες, είτε επειδή ο ρόλος απαιτούσε το bush trend εκεί κάτω το οποίο οι διάσημες δεν διέθεταν!



Στην photo: Περούκες για την περιοχή του μπικίνι

Οι πιο διάσημες σκηνές από ταινίες με διάσημες που φορούσαν περούκες εκεί κάτω!

Kate Winslet: Σφραγισμένα χείλη

Σε μια από τις συγκλονιστικότερες ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει η Kate Winslet, υπάρχει αυτή η σκηνή που φαίνεται γυμνή. Στην πραγματικότητα φοράει merkin στο μπικίνι. “Η ταινία αναφερόταν στην δεκαετία του ’50 και το μπικίνι μου έπρεπε να δείχνει όπως των γυναικών της εποχής. Αλλά όπως γνωρίζουμε όλες μας, όταν έχεις κάνει για χρόνια κερί, το μπικίνι δεν επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση. Έτσι, μου έφτιαξαν μια… περούκα γιατί ανησυχούσαν ότι δεν θα γινόταν όπως το ήθελαν”. Και αυτά είναι λογιά της Kate Winslet!

Kim Katrall: Sex and The City

Παρόλο που η νέα τάση θέλει να είμαστε στην… τρίχα, πολλές από εσάς εκεί έξω ξέρω ότι αυτή την στιγμή κοιτάτε με κάπως φοβισμένο βλέμμα. Αλλά αυτή η τάση είναι τόσο προσωπικό θέμα που δεν θα προσπαθήσω να πείσω καμία να ακολουθήσει τη μία ή την άλλη οδό. Για να είμαι, λοιπόν, δίκαιη αφού εξαντλήσαμε το θέμα του The Bush Trend, παρακάτω έχουμε ένα σωρό άλλες επιλογές και σχέδια.

Κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo και δες πώς θα επιλέξεις το σχέδιο αποτρίχωσης του μπικίνι σου!

And More