Αυτές οι διάσημες δεν κάνουν αποτρίχωση στο μπικίνι!

Πριν αρκετό καιρό η Gwyneth Paltrow μας είχε σοκάρει όταν είχε βγει στην Elen Degeneres και δήλωσε ότι δεν κάνει αποτρίχωση στο μπικίνι της και ότι εκεί κάτω υπάρχει κάτι σαν… θάμνος (δικά της λόγια! Αλήθεια!). Και λίγο μετά ήρθε και αυτή η έρευνα που έλεγε ότι το 51% των γυναικών κάνει (ή καλύτερα ΔΕΝ κάνει!) το ίδιο! Κι εδώ σου έχουμε λεπτομέρειες επί του… μπικίνι θέματος και voting!

Και μετά από οοοοολες αυτές τις αποκαλύψεις μια ακόμη star έρχεται να επιβεβαιώσει ότι είναι τόσο πασέ να κάνεις αποτρίχωση στο μπικίνι σου και πως η φυσικότητα εκεί κάτω είναι η νέα τάση!

/

Και είναι λόγια της Cameron Diaz τα οποία θα βρεις στο ολοκαίνουριο βιβλίο της με τίτλο “Body Book” και στο οποίο μάλιστα αφιερώνει ένα ολόκληρο κεφάλαιο στην περιποίηση της συγκεκριμένης περιοχής. Και συνεχίζει λέγοντας: “Ας είμαστε ειλικρινείς! Όπως και κάθε άλλο σημείο του σώματός μας, έτσι και το αιδοίο μας υπόκειται στον νόμο της βαρύτητας. Και σοβαρά τώρα, θα ήθελες να το βλέπεις αποτριχωμένο σε μερικά χρόνια από τώρα;”! (δικά της λόγια! Αλήθεια!

Και κάπου εδώ η beauty editor σηκώνει τα χέρια ψηλά και θα ήθελα και μερικά comments από εσάς, έτσι για να το αναλύσουμε λίγο μαζί…


Read More

And More