Black Swan: πώς να αντιγράψεις το look της Natalie Portman στην ταινία της χρονιάς!

Ότι ήταν το Avatar για το 2010 είναι το Black Swan για την νέα χρονιά. Ok, δεν είμαι η πλέον ειδική για να κάνω ανάλυση και κριτική ταινίας, όμως το μακιγιάζ είναι ο τομέας μου! Κι εδώ είναι που η ταινία παίρνει άριστα 10!

Και μπορεί σε πρώτη φάση το μακιγιάζ της Natalie Portman να μοιάζει πολύ θεατρικό, ωστόσο με μια δεύτερη ανάγνωση υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κρατήσουμε μετά χαράς από αυτό το look.

Ποια είναι αυτά; Α) Οι γενναίες δόσεις eyeliner στο μάτι (δες εδώ πώς απλώνεται φέτος το eyeliner) και β) τα πολύ σκούρα χείλη βαμμένα στο χρώμα του κόκκινου κρασιού.

Κι ένα beauty μυστικό από τα backstage της ταινίας: το μακιγιάζ της ταινίας έγινε με προϊόντα Illamasqua. Πρόκειται για μια εταιρία με επαγγελματικά προϊόντα για θεατρικό και κινηματογραφικό μακιγιάζ (έχει super σκιές και κραγιόν που δυστυχώς δεν κυκλοφρούν στην Ελλάδα, αλλά μπορείς να τα παραγγείλεις μέσω του official site).

Πιο κοντινή ματιά
Το μακιγιάζ της Natalie Portman στην ταινία στρέφεται γύρω από τα μάτια όπου και με ένα μολύβι ματιών σχηματίζονται δύο μαύροι κύκνοι. Δες το βίντεο παρακάτω και δες πώς μπορείς να το αντιγράψεις κι εσύ. Φυσικά, και δεν εννοώ στο γραφείο, αλλά το συγκεκριμένο look είναι ό,τι πρέπει για απόκριες… με την καλή έννοια!

Read More

And More