Ξανθό VS καστανό! Εσύ πώς προτιμάς αυτούς τους 7 stars;

Υπάρχουν εκεί έξω πολλά beauty διλήμματα. Όπως, για παράδειγμα, γαλάκτωμα ή αφρός καθαρισμού; Τονισμένα μάτια ή τονισμένα χείλη; Κραγιόν ή lipgloss; Όμως, από όλα αυτά τα beauty διλήμματα αν έπρεπε να επιλέξω εκείνο το… αναπάντητο στους αιώνες που υπάρχει η ομορφιά αυτό θα ήταν: ξανθιά ή μελαχρινή; Όπως οοοολααα τα υπόλοιπα, όλα είναι θέμα γούστου. Αλλά θα ήθελα να μάθω αν το γούστο ΜΟΥ και το γούστο ΣΟΥ ταιριάζουν. Πόσο, δηλαδή, τα βρίσκουμε. Και κάπως έτσι προέκυψε το παρακάτω θέμα…

Επτά stars που έχουν περάσει και από τα δύο στάδια του ξανθού και του μελαχρινού. Εμείς σου λέμε πώς μας αρέσουν περισσότερο και σου έχουμε κι ένα poll από κάτω για να πάρεις θέση κι εσύ. Για να δούμε! Θα συμφωνήσουμε;

Kim Kardashian

Το 2009 ήταν η πρώτη φορά που η Kim Kardashian έγινε ξανθιά αλλά αυτή η αλλαγή είχε κρατήσει τότε πολύ λίγο. Μετά την γέννηση του μωρού της αφέθηκε στα χέρια του Έλληνα κομμωτή της, George Papanikola, κι έκανε αυτό το ombre ξανθό που βλέπεις παραπάνω. Μέχρι την στιγμή που πλητρολογούνται αυτές οι γραμμές η Kim Kardashian έχει σκούρα μαλλιά.
Εμάς μας αρέσει: Καστανή! Ταιριάζει περισσότερο στην σκουρόχρωμη επιδερμίδα της και τονίζει υπέροχα τα μάτια της! Εσένα;


Scarlett Johansson

Η Scarlett Johannson έχει πάει τόσες φορές από το ξανθό στο καστανό και το αντίστροφο που το pixie cut το οποίο έκανε πρόσφατα (δες εδώ την αλλαγή της) δεν μας έκανε καμία εντύπωση, δεδομένου ότι μας έχει μάθει στους πειραματισμούς.
Εμάς μας αρέσει: Ξανθιά! Τι άλλο να ταιριάξει καλύτερα στα πράσινα μάτια της και την πολύ ανοιχτή επιδερμίδα της;

Anne Hathaway

Στο περσινό Met Gala η Anne Hathaway έκανε εμάς τις beautiezzz να τρέχουμε και να μην φτάνουμε όταν εμφανίστηκε με ολοκαίνουριο, κατάξανθο χρώμα στα μαλλιά. Σήμερα έχει επιστρέψει στο καστανό της.
Εμάς μας αρέσει: Καστανή! Η Αλήθεια να λέγεται! Το ξανθό δεν ταίριαζε καθόλου μιας και έδειχνε εντελώς ξένο πάνω της!

Jessica Alba

Η Jessica Alba έχει υπάρξει καναδυό φορές ξανθιά στο παρελθόν και για λίγο διάστημα. Η μια ήταν για τις ανάγκες του ρόλου της στο The Avengers.
Εμάς μας αρέσει: Καστανή! Ταιριάζει περισσότερο στην σκούρα επιδερμίδα της.

Jessica Biel

H Jessica Biel κινείται συνήθως στις καστανές αποχρώσεις με ανοιχτά ξανοίγματα στις άκρες της, ενώ αυτό το πολύ ξανθό χρώμα είναι επιλογή της από τα παλιά.
Εμάς μας αρέσει: Καστανή! Η αντίθεση με το χρώμα των ματιών της και το ταίριασμα με την κάπως σταρένια επιδερμίδα της κάνουν αυτό το χρώμα ιδανικό!

Charlize Theron

Η Charlize Theron κόβει τα μαλλιά της κοντά, τα ξυρίζει για τις ανάγκες ρόλων και γενικότερα δεν διστάζει να πειραματίζεται. Και αυτό το πολύ σκούρο καστανό που βλέπεις δεξιά ήταν στο πλαίσιο του πειραματισμού!
Εμάς μας αρέσει: Ξανθιά! Και καστανή! Αλλά λίγο περισσότερο… ξανθιά, ίσως και γιατί την έχουμε συνηθίσει έτσι!

Brad Pitt

Η βαφή στα μαλλιά δεν είναι γυναικείο προνόμιο. Ας πούμε, ο Brad Pitt είναι ένας από τους πολλούς stars που έχουμε δει να βάφει τα μαλλιά του ξανθά.
Εμάς μας αρέσει: Καστανός (όχι ότι αν μας φλέρταρε στην ξανθιά του εκδοχή θα τον απορρίπταμε!)
Πώς σου αρέσει περισσότερο ο Brad Pitt;

Read More

And More