Οι νύφες του καλοκαιριού! Τα 5 λάθη που δεν πρέπει να κάνεις στο νυφικό σου μακιγιάζ!

Αυτό το άρθρο είναι (επίσης) βιωματικό. Όχι ότι έχω παντρευτεί αλλά να που έχω αυτή την μπιουτοφίλη, την Σ., η οποία και νύφη έχει ντυθεί και πολλά γνωρίζει από tips, και που τις προάλες είχαμε πιάσει το θέμα: καλοκαίρι και νύφη. Και επειδή σε αυτή την χαλαρή συζήτηση ειπώθηκαν πολλά έξυπνα μυστικά, είπα να στα μεταφέρω. Και σε αφορούν άμεσα, είτε πρόκειται να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας τους επόμενους μήνες (να σου θυμίσω ότι το καλοκαίρι στην Ελλάδα κρατάει μέχρι τον Οκτώβριο) είτε δεν το έχεις στα άμεσα πλάνα σου, μιας και οι περισσότεροι γάμοι γίνονται καλοκαίρι. Εν δυνάμει, λοιπόν, και ο δικός σου…

Ποιο είναι το ζητούμενο!
“Αυτό είναι και το ζητούμενο! Να κοιτάζεις τη νυφική σου φωτογραφία μετά από 10, 20, 30 χρόνια και να δείχνεις όμορφη!”, μου τονίζει η μπιουτοφίλη μου. Έξίσου μεγάλή σημασία, όμως, έχει να επικεντρωθείς σε εκείνη την ημέρα… όταν τη ζεις και όταν δεν έχεις καμία έννοια να σε απασχολεί σε σχέση με το μακιγιάζ σου, τότε τα πράγματα γίνονται λίγο ευκολότερα! Και πώς θα γίνουν ευκολότερα; Συνέχισε να διαβάζεις!

Bye Bye SPF!
Εκείνη την ημέρα (αλλά μόνο εκείνη την ημέρα…promise?) μην χρησιμοποιήσεις προιόντα με αντιλιακή προστασία, πολύ απλά γιατί στα φλας δημιουργούν αντανάκλαση και θα βγεις άσπρη σαν φάντασμα! Και αυτό είναι κάτι που δεν το θέλεις!

False… οι falsies!

Κοινώς είναι μεγάλο λάθος να χρησιμοποιήσεις ψεύτικες βλεφαρίδες! Οι περισσότεροι καλοκαιρινοι γάμοι γίνονται κάπου προς το μέσον της μέρας, συνεπώς όταν ο ήλιος βρίσκεται στο υψηλότερο του σημείο, όταν βρεθείς σε φυσικό φώς θα δημιουργήθει πάνω από τα μάτια σου μια ομπρέλα σκιάς, λόγω των βλεφαρίδων. Πίστεψε με, δεν θα σου πηγαίνει καθόλου. Αν η τελετή, ωστόσο, γίνεται το απογευματάκι ή βραδάκι feel free να βάλεις ψεύτικες βλεφαρίδες και για να μη μπλέκεις με κόλλες, τριμαρίσματα κλπ κλπ μπορείς να κάνεις μόνιμες βλεφαρίδες (μάθε εδώ τα πάντα)!

Κόκκινα χείλη…
Το dramatic look που προσφέρει το κόκκινο κραγιόν είναι ανίκητο! Σκέψου όμως… αν επιλέξεις να κάνεις ασπρόμαυρες φωτογραφίες στο γάμο σου, το κόκκινο αποτυπώνεται ως μαύρο.

O κίνδυνος των self tanners

Μιλάμε για την υπερβολή πάντα! Το να είσαι μαυρισμένη είναι σαφώς επιθυμητό, όταν μάλιστα ο γάμος είναι καλοκαιρινός αλλά… θα σου τονίσω τρία ζητηματάκια. 1. Υπάρχει κίνδυνος να λερώσεις το νυφικό σου, με σημάδια από τα προιόντα. 2. Η αντίθεση με το άσπρο νυφικό(αν έχεις επιλέξει άσπρο) θα είναι τεράστια και 3. Ας μην ξεχνάμε το έτερον ήμισυ… πιθανότατα να δείχνει κάτασπρος σε σχέση με σένα!

Κεφάλαιο: Lipgloss!

Αν έχεις αποφασίσει να έχεις τα μαλλιά σου κάτω και να φορέσεις πέπλο, απόφυγε το! Το αεράκι θα φέρει τα μαλλιά στο πρόσωπο σου, πιθανότατα και το πέπλο σου και θα κολλήσουν στο lipgloss και τα προβλήματα αρχίζουν. Καλύτερα για να είσαι σίγουρη να επιλέξεις ένα lipstain! Έτσι δεν θα λερώσεις και τον γαμπρό ή τους καλεσμένους!

And More