8 προϊόντα για να πετύχεις το τέλειο bronze make up ακόμη και αν δεν έχεις μαυρίσει καθόλου!

Το bronze make up είναι ένα δημοκρατικό μακιγιάζ! Ίσως το πιο δημοκρατικό! Τι θέλω να πω μ’αυτό; Ταιριάζει σε όλες ακόμη και σ’εκείνες, δηλαδή, που δεν έχουν μαυρίσει καθόλου είτε γιατί δεν έχουν προλάβει να κάνουν ηλιοθεραπεία είτε γιατί δεν τους αρέσει (δικό τους θέμα!). Βεβαίως, το μυστικό για να αποκτήσεις την χρυσαφένια λάμψη του ήλιου για μερικές ώρες είναι τα ίδια τα προϊόντα. Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, για σένα τα must have του bronze make up. Δες τι σου λείπει και συμπλήρωσε το νεσεσέρ σου με τα απαραίτητα.


1. Συλλεκτική παλέτα σκιών Pure Color Five Color Gelee Powder EyeShadow Palette της Estee Lauder. Διαθέτει πέντε νέα, σαγηνευτικά, καλοκαιρινά χρώματα, σε μεταλλικές αποχρώσεις της άμμου που ολοκληρώνονται με το τολμηρό ποπ γαλαζοπράσινο χρώμα με έντονο μεταλλικό αποτέλεσμα. Η πραγματικά καινοτόμα σύνθεση, με τη νέα τεχνολογία πολυδιάστατης λάμψης και με τριπλή υφή ( στερεή, υγρή και gel), όλα σε ένα, προσφέρει ένα υψηλής απόδοσης, αναλλοίωτο, χρωματικό αποτέλεσμα. Χρησιμοποιείται σε στέρεα ή σε υγρή μορφή για πιο έντονο αποτέλεσμα.

2. Clinique Superbalanced Powder Bronzer (€38.50). Μια σκουρόχρωμη πούδρα που προσφέρει ένα ειδικό 3-D σύστημα που συντίθεται από ειδικούς οπτικούς παράγοντες και σφαιρικά σωματίδια που αντανακλούν το φώς, προσφέροντας τέλειο αποτελέσμα και ομοιογενή λάμψη από κάθε γωνία. Διατίθεται σε 2 αποχρώσεις Bronzed 1 και Bronzed 2 (επιλέγεις ανάλογα με το πόσο μαυρισμένη είσαι). Η σύνθεσή της είναι μεγάλης διάρκειας και ανθεκτική στον ιδρώτα και στην υγρασία ώστε το χρώμα να διατηρείται όλη τη μέρα χωρίς να αλλοιώνεται.

3. Βερνίκι από την καλοκαιρινή συλλογή της Essie, All Tied Up (€12.00). Απόχρωση λιωμένου χαλκού με λεπτή χρυσή λάμψη είναι το σέξι μαύρισμα που χρειάζεσαι!

4. Benefit Sun Beam, gel λάμψης για ηλιοκαμμένο χρώμα, αποκλειστικά στα Sephora (€25.00). Για 100% καλοκαιρινό στυλ ακόμα και τις βροχερές μέρες, η Benefit λανσάρει το Sun Beam. Αυτό το τζελ λάμψης για ηλιοκαμένο χρώμα μοιάζει με ήλιο κλεισμένο σε μπουκαλάκι! Αρκεί να απλώσεις μερικές σταγόνες από αυτό το υγρό τζελ στα μάγουλα και στο τόξο των φρυδιών, πάνω από το μακιγιάζ και στη συνέχεια να το σβήσεις με τα δάχτυλά σου για να χαρίσεις στο χρώμα ένα ηλιόλουστο αποτέλεσμα! Ταιριάζει σε όλες τις αποχρώσεις επιδερμίδας.

5.
Soin Satin Bronze (€22.00). Eνυδατικό λάδι σώματος με χρώμα. Άπλωσε ελάχιστη ποσότητα σε νωπή επιδερμίδα και απόκτησε το τέλειο μπρούτζινο χρώμα! Θα το βρεις στο Bar-B (Παπαδιαμάντη 7, Κηφισιά).

6. Σταθεροποιητικό και αναζωογονητικό spray προσώπου Fix Make Up της Clarins. Τελευταίο και βασικό βήμα για να κρατήσει το μακιγιάζ σου στην ζέστη! Απλώς ψέκασε το πρόσωπό σου από απόσταση αφού ολοκληρώσεις το make up σου.

7. High Brow Glow- Μολύβι φρυδιών με ανορθωτικό αποτέλεσμα από την Benefit, αποκλειστικά στα Sephora. Σε ιριδίζουσα σαμπανιζέ απόχρωση, το συγκεκριμένο μολύβι φρυδιών επιτυγχάνει ένα άμεσα φωτεινό αποτέλεσμα. Σε κλάσματα του δευτερολέπτου, το βλέμμα φωτίζεται και μεγαλώνει. Εφαρμόζεται στις άκρες των φρυδιών και στο κάτω μέρος τους. Το High Brow Glow τονίζει το σχήμα των φρυδιών και δίνει διάσταση στο βλέμμα!

8. Lip gloss Levres Scintillantes απόχρωση Sirocco από την καλοκαιρινή σειρά μακιγιάζ Summertime de Chanel (€29.40). Υπέροχο nude χρώμα στα χείλη με τρισδιάστατο αποτέλεσμα.

Read More

And More