Caitlyn Jenner: θα είναι το επόμενο πρόσωπο της MAC;

Από τότε που η Caitlyn έκανε την αλλαγή φύλου και φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του Vanity Fair δεν έχει περάσει μέρα που να μην έχω γράψει μπιουτοείδηση γι’αυτήν. Αφού μάθαμε, λοιπόν, το beauty κοινό που έχει με την Kim Kardashian (είναι… πρώην πατριός της κι εδώ μπορείς να δεις το beauty κοινό), από ποιο διάσημο top model εμπνεύστηκε το χτένισμά της (μπορείς να δεις εδώ), υπάρχει και αυτή η beauty υποψία που γράφεται αλλά να που ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Λέγεται ότι η Caitlyn Jenner θα είναι το νέο πρόσωπο της MAC και συγκεκριμένα για το MAC Viva Glam, το θρυλικό κραγιόν της αγαπημένης εταιρίας για το οποίο έχουν ποζάρει κάμποσα ονόματα πρώτης γραμμής (Lady Gaga, Fergie, Nicki Minaj, Rihanna, Christina Aguilera και πιο πρόσφατα η Miley Cyrus), ενώ το 100% των εσόδων από τις πωλήσεις πηγαίνει στους πάσχοντες από τον ιό του AIDS.

Την είδηση έγραψε η Daily Mail, ακόμη τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά πού ξέρεις; Εξάλλου η MAC είναι η πιο open minded εταιρία καλλυντικών και είναι κι αυτός ένας λόγος που την αγαπάμε (εντάξει και τα υπερτέλεια κραγιόν της και οι φανταστικές σκιές της, και, και, και…).

BTW: Θα ήθελες να δεις την Caitlyn Jenner πρόσωπο της MAC;

Read More

And More