CFDA Awards: photos από την beauty προετοιμασία των stars!

Έχουν περάσει λίγες μέρες από τότε που έγιναν τα CFDA Awards (εμείς μπορούμε να τα λέμε συνομωτικά και Όσκαρ της μόδας!) κι εδώ σου δείξαμε τα καλύτερα μακιγιάζ και μαλλιά της βραδιάς για να κλέψεις ιδέες (και δεν έχεις ιδέα πόσο μου άρεσε η Joan Smalls).

Αλλά εμείς εδώ στο beauty έχουμε αυτή την εμμονή με τις backstage photos που ανεβάζουν στο instagram τους διάσημες και οι άνθρωποι που αναλαμβάνουν το make up και τα μαλλιά τους. Και τις συγκεντρώσαμε οοοολεεεεεεεεεεες έτσι για να τσεκάρεις τι έγινε λίγο πριν οι celebs περπατήσουν στο κόκκινο χαλί των CFDA Awards!

Ο celebrity make up artist Beau Nelson την ώρα που κάνει μακιγιάζ στην Jaime King. Λεπτομέρεια: εκείνη κρατάει ένα μωρό στην αγκαλιά της και εκείνος δουλεύει σα να μην τρέχει τίποτα!


Make up- μαλλιά γίνονται ταυτόχρονα σε τέτοιου είδους events που ο χρόνος είναι πολυτέλεια (εκτός αν κάποια celebrity συνεργάζεται με κάποιον που τα κάνει όλα!). Η make up artist βάζει eyeliner στα μάτια της Alessandra Ambrosio και ο hair stylist “κλειδώνει” το χτένισμα με λίγη Elnett!


“Working and glaming” έγραψε κάτω από αυτή την photo η Rachel Zoe. Και κάπως σαν σε ελεύθερη μετάφραση εννοεί ότι γίνεται όμορφη ενώ παράλληλα δουλεύει (καθημερινότητά μας, τι συζητάς!).

H Coco Rocha πόζαρε για μια selfie μαζί με την προσωπική της make up artist, Veronica Chu, για να μας δείξει το υπερτραβηγμένο- υπερφανταστικό της eyeliner!

BTW: Ανεβάζεις τέτοιου είδους photos στο instagram σου; Έλα να κάνουμε μια κάποια συζήτηση!

Read More

And More