Huge νέο! Έρχονται chubby sticks και για τα μάγουλα!

Τα Chubby Sticks είναι το πιο θρυλικό προϊόν της Clinique (γνώμη υποκειμενική, αλλά είμαι σίγουρη ότι πολλές εκεί έξω συμφωνείτε μαζί μου). Και πρόκειται για εκείνα τα sticks που αρχικά δημιουργήθηκαν για να ντύνουν με χρώμα τα χείλη μας, ενώ καναδυό χρόνια πριν λανσαρίστηκαν και οι σκιές Chubby. Και τα δύο βασίζονται στην ίδια λογική: να βάφεσαι όπου κι αν βρίσκεσαι χωρίς να χρειάζεσαι πινέλα ή και οι πιο ταλαντούχες του είδους (σίγουρα όχι εγώ!) και χωρίς καθρέφτη!

Το huge νέο (και είναι huge γιατί τα Chubby έχουν φανατικό κοινό) είναι ότι τον Σεπτέμβριο πρόκειται να κυκλοφορήσουν Chubby για τα μάγουλα. Ρουζ σε μορφή στικ με άλλα λόγια.

Τι πρέπει να ξέρεις!
– Τα Chubby Stick Cheek Colour Balm είναι εύκολα στην εφαρμογή και η σύνθεσή τους γλιστρά απαλά και εύκολα στα ζυγωματικά για χρώμα με μεγάλη διάρκεια.
– Η υφή μπορεί να απλωθεί σε στρώματα ανάλογα με την επιθυμητή ένταση και κάλυψη ξεκινώντας από ένα φυσικό look μέχρι ένα πιο έντονο χρώμα.
– Ένας συνδυασμός από Λεκιθίνη, Squalane, Phytosteryl Isostearate και Βιταμίνης Ε βοηθά την επανόρθωση της υδρολιπιδικής ασπίδας και δίνει στην σύνθεση τις ιδιότητες του να μην ξηραίνει, ενώ είναι ανθεκτικό στο νερό, ιδρώτα και την υγρασία.
– Θα τα βρεις σε 4 αποχρώσεις: Amp’d up Apple, Robust Rhubarb, Roly Poly Rosy, και Plumped up Peony.
– Για να το εφαρμόσεις, απλά πέρασε το στικ από τα μάγουλα σου και ανάμιξέ το με ένα πινέλο για ρούζ ή ένα σφουγγαράκι ή ακόμη και τα δάχτυλά σου. Χρησιμοποιώντας τα ακροδάχτυλά σου επιτρέπεις στη σύνθεση να αναμιχθεί καλύτερα με το φυσικό χρώμα της επιδερμίδας σου.
– Η Προτεινόμενη Λιανική Τιμή είναι €27.50.

Read More

And More