Γιατί η μάσκαρα CK One είναι η απόλυτη; Plus: τι άλλο εντοπίσαμε στους πάγκους!

Να πηγαίνω στα stands των καλλυντικών για τις ανάγκες της δουλειάς; Το καλύτερό μου! Ειδικά όταν το brand είναι… brand new, οι τιμές στις οποίες κυμαίνεται αρκετά οικονομικές και από πίσω υπάρχει οίκος. Στην συγκεκριμένη περίπτωση Calvin Klein! Σου έχω ξαναγράψει εδώ ότι η σειρά μακιγιάζ CK One ήρθε επιτέλους στην Ελλάδα. Αυτή την φορά θα σου πω τα προϊόντα που αγάπησα εγώ από την συλλογή. Κι επίτρεψέ μου να έχω άποψη μετά από μερικές ώρες στο Notos Galleries στο κέντρο (εκεί διατίθενται αποκλειστικά).

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/DECEMBER/19_12/2.jpg

Αυτό που βλέπεις παραπάνω λέγεται face chart. Είναι ένα σκίτσο στο οποίο οι make up artists αποτυπώνουν με πραγματικά καλλυντικά το μακιγιάζ που έκαναν ή πρόκειται να κάνουν. Το δικό μου make up έκανε η συνονόματή μου Νατάσα Βαρβέρη (θα την βρεις στο stand κι έχει τρομερή διάθεση να σε εξυπηρετήσει). Αριστερά, είναι γραμμένα τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για το δικό μου make up. Σημείωσε τις αδυναμίες μου:
– Οπωσδήποτε Lipcolor 500. Μια τέλεια απόχρωση σε βαθύ μοβ.
3 in 1 Face make up, απόχρωση 200. Αν και για να είμαι ειλικρινής μαζί σου στο νεσεσέρ μου αυτή την στιγμή έχω το compact make up της εταιρίας
– Super SOS: η μάσκαρα Ck One! Έχει περιστρεφόμενο βουρτσάκι: το γυρίζεις από την μια μεριά από το καπάκι επάνω, το βουρτσάκι μακραίνει και σου δίνει τέλειο μήκος στις βλεφαρίδες σου, το γυρίζεις από την άλλη μεριά, το βουρτσάκι κονταίνει και σου δίνει τέλειο όγκο! Άρα δύο σε ένα! Πες μου δεν είναι πολύ έξυπνο;

Παραπάνω, η συνονόματή μου make up artist χρησιμοποιεί την μάσκαρα CK One και με τους δύο τρόπους: αρχικά δίνοντας μήκος και μετά για όγκο. Να σου πω μόνο ότι δεν έχω συνηθίσει να βλέπω τις βλεφαρίδες μου μεγάλες!

Read More

And More