Δωρεάν μακιγιάζ από την Clinique για όλες! Μάθε λεπτομέρεις και καν’το δώρο στον εαυτό σου!

Δεν έχω καλύτερο από το να αφήνομαι στα χέρια των ειδικών για ένα επαγγελματικό μακιγιάζ! Και, κορίτσια, δεν είναι μόνο δικό μου προνόμιο! Η Clinique σε συνεργασία με την make up artist της εταιρίας, Κερασία Κούη, οργανώνουν events με δωρεάν μακιγιάζ! Λέγεται Who’s That Girl. Και φυσικά α) πήγα β) αφέθηκα στα χέρια των ειδικών γ) έχω όλες τις λεπτομέρειες (και φωτογραφικό ντοκουμέντο, βεβαίως, βεβαίως!) για το πώς μπορείς να κλείσεις κι εσύ το δικό σου ραντεβού. Και εννοείται μετά, κανονίζεις και έξοδο!

Κι επειδή το event είναι εμπνευσμένο από το Who’s that girl της Madonna, δεν έχω καλύτερο τραγούδι για να διαβάσεις αυτό το άρθρο!
PS: Αν είσαι στο γραφείο, φόρεσε τα ακουστικά σου…

Who’s that girl: πάρε μια γερή γεύση και κλείσε ραντεβού!
Βήμα πρώτο: γίνεται η διάγνωση του τύπου της επιδερμίδας σου από την ειδική σύμβουλο Clinique. Εμένα με ανέλαβε η Ειρήνη. Η διάγνωση ήταν δέρμα λιπαρό με τάση ακμής (pff! Μην νομίζεις ότι ξεμπερδεύεις μαζί της στην εφηβεία!)

Αλήθεια, εσύ ξέρεις τι τύπο επιδερμίδας έχεις; Ευκαιρία να το μάθεις (έχω λεπτομέρειες για το πότε και πώς μπορείς να κλείσεις ραντεβού παρακάτω…)

Αν και λατρεύω το 3 Step δεν είναι για μένα! Η σύμβουλος Clinique μετά την διάγνωση σου λέει ποια ακριβώς προϊόντα χρειάζεσαι. Εγώ πάντως…

… Στο εξής θα χρησιμοποιώ την σειρά Anti- blemish Solutions. Σαπούνι, λοσιόν και κρέμα κομμένα και ραμμένα για τον τύπο του δέρματός μου. Στα must have μπήκε και η κρέμα ματιών All About Eyes (έτσι για να μην μπλεκόμαστε με δυο- τρεις διαφορετικές κρέμες ματιών!) και το ντεμακιγιάζ Take The Day Off

Αρκετά, όμως, με την περιποίηση! Ώρα για μακιγιάζ, που μεταξύ μας, το ευχαριστιόμαστε περισσότερο! Η Κερασία Κούη με μεταμόρφωσε. Και σου έχω έκπληξη… Μάντεψε ποιος (όχι ποια!) φόρεσε το κραγιόν που μου έβαλε η Κερασία! Η απάντηση στον γρίφο παρακάτω!

Το Άλφα και το Ωμέγα για ένα όμορφο μακιγιάζ είναι η σωστή βάση. Αυτή που δεν κάνει διχρωμία με τον λαιμό, που καλύπτει κάθε ίχνος ατέλειας, αυτή που μόνο ένας επαγγελματίας μπορεί να σου κάνει σωστά!



Πολύτιμο beauty tip:
πέρασε μια γραμμή eyeliner στην εξωτερική γωνία του ματιού. Αμέσως, τα μάτια σου θα γίνουν πιο φωτεινά ενώ αν έχεις καθοδικότητα θα καμουφλάρεις το αποτέλεσμα. Χα! Μόλις λύθηκε ένα από τα βασικά μου θέματα μακιγιάζ!

Και τώρα το αγαπημένο μου part! Δες το κραγιόν παρακάτω! Είναι το τέλειο κόκκινο. Σημείωσε: no 12 της Clinique, φυσικά!

Το ίδιο ακριβώς κραγιόν φόρεσε και ο Λάκης Γαβαλάς! Θυμάσαι;

Η Κερασία μου αποκάλυψε ότι ήταν ιδέα της να φορέσει ο Λάκης κόκκινο κραγιόν για την οποία μάλιστα εκείνος ενθουσιάστηκε.
PS: Η Κερασία έχει πολλά beauty μυστικά να σου αποκαλύψει! Κοίτα να το εκμεταλλευτείς και να την ρωτάς πράγματα! Δεν πρόκειται για ένα απλό μακιγιάζ. Κοντά της κάνεις σεμινάριο!

Αυτή είμαι εγώ μετά το μακιγιάζ της Κερασίας (το πριν δεν τολμώ να το δείξω!). Ζήλεψες; Ξέρω πότε θα ξαναγίνει το “Who’s that girl” event. Από του χρόνου (βλ. σε μερικές μέρες!) θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες!
Προσοχή: τηρείται σειρά προτεραιότητας! Αν αγαπάς την Clinique θα ευνοηθείς!

Φωτογράφος: Πέτρος Χόντος

Read More

And More