Το 2015 θα είναι η χρονιά των συσκευών καθαρισμού προσώπου! Δες εδώ μια νέα άφιξη!

Τελευταία έχω πέσει πάνω σε αρκετά άρθρα που προβλέπουν πως μέσα στο 2015 κάθε σπίτι (ή κάπως έτσι, τέλος πάντων) θα έχει και από μια συσκευή καθαρισμού προσώπου. Και μετά από αυτή την άφιξη που θα δεις παρακάτω έχω αρχίσει να πιστεύω (εγώ, η δύσπιστη!) πως στην πρόβλεψη αυτή θα πέσουν μέσα!

Και η πρόβλεψη αυτή άρχισε να δίνει κάποια hints από την περασμένη χρονιά όταν τον Μάρτιο του ’14 ήρθε στην Ελλάδα το Clarisonic (εδώ μπορείς να δεις όλα τα info). Λίγους μήνες μετά (τον Αύγουστο για να είμαι ακριβής) έφτασε και η είδηση ότι και η Clinique κυκλοφόρησε συσκευή καθαρισμού προσώπου (κι εδώ αντίστοιχα μπορείς να δεις όλα τα info).

To huge νέο για εμάς είναι ότι το Sonic System Purifying Cleansing Brush από την Clinique έφτασε επίσης ΜΟΛΙΣ στην Ελλάδα! Η διαφορά είναι στο Σύστημα, καθώς η ολοκαίνουρια συσκευή καθαρισμού προσώπου της Clinique λειτουργεί σε συνδυασμό με το ιδανικό για καθεμία από εμάς Σύστημα Περιποίησης 3-Step της Clinique.

Το Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush κοστίζει €119, το ανταλλακτικό του €20 και μπορείς να το βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα Hondos Center και Attica.

Τώρα, αν με ρωτάς τι διαφορά έχει να πλένεις το πρόσωπό σου με τα χέρια σου από το να το πλένεις με μια συσκευή καθαρισμού, θα σου πω απλώς πως ετοιμάζω άρθρο με δερματολόγο για τα ναι και τα όχι. Οπότε, σε αυτή την περίπτωση, stay tuned.

Αλλά μέχρι τότε θα ήθελα να ξέρω τις σκέψεις σου γι’ αυτές τις συσκευές που μας συστήνονται τα τελευταία χρόνια. Ή απλώς, απάντησε στο poll παρακάτω!

Read More

And More