Color of the moment! Ποιο είναι το χρώμα που φοράνε οι διάσημες στα νύχια τους ΤΩΡΑ;

Αν έχεις αυτό το χρώμα στα νύχια σου τώρα μπορείς να κάτσεις αναπαυτικά και να επιβραβεύσεις τον εαυτό σου. Γιατί αυτό είναι το color of the moment. Θα σου πω μετά ποιο είναι το… αυτό. Πριν, όμως, θα ήθελα να σου υπενθυμίσω εκείνο το trick για να βάλεις κι εσύ το beauty ένστικτό σου σε εφαρμογή: καταλαβαίνεις ότι κάτι είναι τάση όταν το βλέπεις μέσα σε λίγο διάστημα να φοριέται από αρκετούς ανθρώπους.

Ακριβώς, δηλαδή, όπως έγινε με το μπλε χρώμα στα νύχια και τις αποχρώσεις του μπλε που το επέλεξαν τρεις διάσημες σε διάστημα περίπου τριών ημερών. Και μιλώντας για αποχρώσεις του μπλε μιλάμε και για το τιρκουάζ και για το peacock (aka το χρώμα του παγονιού). Και πιο συγκεκριμένα, δες παρακάτω ΠΟΙΑ βερνίκια σε ΠΟΙΕΣ μπλε αποχρώσεις επέλεξαν ΠΟΙΕΣ διάσημες…

Gigi Hadid


Ramona Singer (Real Housewives)


Taraji P Henson

Αν, πάντως, τις επόμενες μέρες θες να κάνεις αυτό το χρώμα στα νύχια σου (εγώ ναι!) σημείωσε τρεις βασικές αποχρώσεις για να πας μιλημένη (και διαβασμένη!): Barbados Blue και Lapiz of Luxury της Essie και no 707 Mediterranee της Chanel από την Summer Collection του οίκου που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο.

Read More

And More