Make up tips από το Dancing with the Stars!

Έχω αποκτήσει μια σχεδόν εμμονή με το Dancing with the Stars! Κυρίως, μου αρέσει να παρατηρώ το μακιγιάζ τους. Κάθε Κυριακή η κάθε μια από τις stars του Dancing είναι εντελώς διαφορετική από την προηγούμενη! Από την άλλη, όλα αυτά τα beauty looks μας δίνουν έμπνευση και για τα δικά μας! Αλήθεια, δεν θα ήθελες να ξέρεις περισσότερα; Και κάπως έτσι, όταν η Έλσα Πρωτοψάλτη, make up artist που επιμελείται το μακιγιάζ πολλών stars του show, ήρθε στο TLIFE για να μακιγιάρει όλες εμάς (θα δεις σύντομα γιατί…) συμφωνήσαμε ότι την ερχόμενη Κυριακή (aka αυτή που μας πέρασε) θα είχε μια αποστολή: να μου αποκαλύψει όλα τα μυστικά του μακιγιάζ που έκανε στις Stars και να μας εξασφαλίσει μερικές backstage λήψεις. Προσοχή: πολύ κοντινές ώστε να δούμε το make up με κάθε λεπτομέρεια!

Έλενα Παπαβασιλείου

“Η Έλενα είχε ένα smoky eye το οποίο ήταν σε γκρι-καφέ αποχρώσεις και επειδή το ρούχο της ήταν ένα οινοπνευματί χρώμα, προσθέσαμε λίγο μπλε- γκρι σκιά μέσα στο μάτι για να αναδείξει το μελί χρώμα των ματιών της. Οι αποχρώσεις του κραγιόν ήταν σε ροζ γιατί στην ‘Ελενα αρέσουν τα ανοιχτόχρωμα κραγιόν. Βάλαμε λάμψεις και τερακότα στο πρόσωπο ενώ το smoky ήταν ντεγκρανταρισμένο μέχρι το φρύδι. Δεν είχε δηλαδή κάποια ανοιχτόχρωμη σκιά κάτω από το φρύδι. Τέλος, τοποθετήσαμε και ψεύτικη βλεφαρίδα για βαθύ βλέμμα”.

Τip για να αντιγράψεις το μακιγιάζ της Έλενας Παπαβασιλείου: Το μυστικό είναι στο ντεγκραντάρισμα. Πρέπει να προσέξουμε να ξεκινήσουμε με το σκούρο και όσο ανεβαίνουμε μέχρι το φρύδι παίρνουμε μια μπεζ σκιά και την ντεγκραντάρουμε μέχρι το φρύδι ώστε να μην αγριέψει το πρόσωπο.

Κέλλυ Κελεκίδου

“Η Κέλλυ είχε ένα φυσικό μακιγιάζ με αποχρώσεις του bronze χωρίς eyeliner, φυσικό, με μια μπεζ σκιά κάτω από το μάτι ίσα- ίσα για να της περιγράψει το μάτι και λευκό μολύβι στο εσωτερικό. Στα χείλη βάλαμε ένα ροδακινί κραγιόν και στο κέντρο ένα lip gloss για λάμψη, στο σχήμα της καρδιάς. Τοποθετήσαμε το lip gloss μόνο σε αυτό το σημείο για να κάνουμε πιο juicy χείλη. Συνεχίσαμε με τερακότα στα μάγουλα, ένα ροδαλό ρουζ και λάμψεις σβηστές πάνω από το ρουζ για τα μήλα. Το μακιγιάζ ολοκληρώθηκε με ψεύτικη βλεφαρίδα στο άνω βλέφαρο”.
Tip για τις λάμψεις: Στις stars του Dancing χρησιμοποιώ τo προϊόν λάμψης MAC MAC Sheer Coverage.

Κάτια Δανδουλάκη

“Η Κάτια Δανδουλάκη κάνει συνήθως smoky eyes αλλά αυτή την φορά τα συνδυάσαμε με έντονα χείλη. Την τελευταία Κυριακή, λοιπόν, Φορούσε ένα gloss της Beauty is Life, απόχρωση Kir με lip pencil Beauty is Life, απόχρωση Audergine. Επειδή η επιδερμίδα της γυαλίζει πολύ της φοράω κάθε φορά ένα αδιάβροχο make up Elegant και τερακότα Beauty is Life στα μάγουλα ενώ κάνουμε ένα smoky το οποίο έχει αρκετά χοντρή γραμμή eyeliner. Βάζουμε την σκιά Avatar (γκρι- μοβ απόχρωση) της Beauty is Life, το περιγράφουμε όλο γύρω γύρω το μάτι και στην γωνία βάζω την Black Brown της Beauty is Life για να δώσω ένταση. Το μακιγιάζ ολοκληρώνεται με έντονες βλεφαρίδες και μαύρο μαλακό μολύβι της Elegant στο εσωτερικό του ματιού”.

Γκαλένα Βελίκοβα

“Η Γκαλένα είχε επίσης πολύ φυσικό. Έτσι κι αλλιώς, σε κάθε live κάνουμε διακριτικό μακιγιάζ, δεν τραβάμε γραμμές ή γωνίες, αλλά παίζουμε βέβαια. Βάζουμε πάντα ανοιχτόχρωμο κραγιόν γιατί δεν αρέσουν στην Γκαλένα καθόλου τα σκούρα ενώ συγκεκριμένα την περασμένη Κυριακή βάλαμε στα μάτια pigment bronze της MAC με μια pigment πιο ανοιχτή στο κέντρο, περιγράψαμε το μάτι με μια μπεζ- καφέ σκιά και λίγο μπεζ σκιά ανοιχτόχρωμη κάτω από το φρύδι. Τέλος, οι ψεύτικες βλεφαρίδες ολοκλήρωσαν το μακιγιάζ”.
Όλες φοράνε βλεφαρίδες. Η Γκαλένα ολόκληρη φυσική και μετά την τοποθέτηση της βλεδαρίδας έχει μπει λίγο
στην ρίζα μαύρη σκιά για να δώσει μια γραμμή στο μάτι και ένταση.

Βάσια Τριφύλλη



“Στην Βάσια Τριφύλλη έκανα ένα smoky eye σε μαύρο με γκρι-μοβ για να αναδείξουμε το μπλε των ματιών της. Τοποθετήσαμε πολύ έντονη βλεφαρίδα στο μάτι και κάναμε έντονα κοψίματα στο πρόσωπο.
Φωτοσκιάσεις σε κοντά μαλλιά: “Πρέπει να γίνονται πολύ προσεκτικά, το make up ή η πούδρα πρέπει να είναι 1-2 τόνους πιο σκούρο από την βάση μας ώστε να μην κάνει μπαλώματα και φαίνεται πολύ σκούρο. Τα σβησίματα εδώ πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά γιατί δεν υπάρχουν μαλλιά να σώσουν τυχόν λάθη!”.

Πώς επιλέγεται το make up σε κάθε βάση;
Όπως είπαμε στην αρχή κάθε διάσημη που συμμετέχει στο Dancing είναι εντελώς διαφορετική από τη μια Κυριακή στην άλλη. Και δεν σου μιλάω για τεχνική, αλλά εμφάνιση. Αλήθεια, με ποια κριτήρια επιλέγεται το μακιγιάζ σε κάθε live;
“Παίζει ρόλο το ρούχο, η επιδερμίδα και το στιλ που θέλουμε να δώσουμε κάθε φορά. Είναι κάτι που συζητάμε και με τον χορευτή κάθε φορά (π.χ. πιο ροκ ή baby face) αλλά κυρίως το συζητάμε με τον επώνυμο. Ο στόχος μας είναι κάθε φορά να είναι διαφορετικοί. Η Κέλυ βγήκε με smoky, με κόκκινο κραγιόν κι έντονη βλεφαρίδα, τώρα βγήκε πολύ φυσική. Αναλόγως με το concept”, λέει η Έλσα Πρωτοψάλτη.

Το αγαημένο make up της make up artist από το τελευταίο live
“Το δικό μου αγαπημένο μακιγιάζ ήταν της Κέλυς η οποία βγήκε πολύ φυσική, πολύ λαμπερή και νομίζω ότι είναι ο τύπος της αυτός και νομίζω ότι το βρήκαμε. Με την Κάτια κάνουμε συγκεκριμένο μακιγιάζ, πάντα smoky, γι’ αυτό και δεν μου έκανε εντύπωση και μου άρεσε πάρα πολύ της Βάσιας. Ήταν πάρα πολύ ωραίο και έδεσε όλη η εικόνα”, είπε η make up artist.

Το beauty μυστικό όλων των stars στο Dancing!
Αν πρόκειται να αντιγράψεις κάποιο από τα μακιγιάζ των stars στο Dancing έχε στο νου σου ότι κάθε διάσημη του show φοράει ψεύτικες βλεφαρίδες! Αλήθεια, ξέρεις πώς να τοποθετείς ψεύτικες βλεφαρίδες; Κάνε κλικ εδώ.

Read More

And More