ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! 15 τυχερές κερδίζουν από μία κρέμα Vichy Liftactive Supreme αξίας €30!

Να κάτι που δεν γνώριζες για την επιδερμίδα σου: η επιδερμίδα δεν γερνάει χρόνο με τον χρόνο, αλλά ώρα με την ώρα! Κάνε το εξής απλό τεστ: το πρωί που θα ξυπνήσεις, πριν φύγεις από το σπίτι σου, βγάλε μια φωτογραφία το πρόσωπό σου. Κάνε το ίδιο και το βράδυ όταν θα έχεις επιστρέψει. Η διαφορά είναι τεράστια: το πρόσωπο δείχνει θαμπό και κουραμένο και δεν θυμίζει σε τίποτα το φρέσκο και δροσερό πρωινό σου πρόσωπο.

/

Και αυτή η ανακάλυψη αποτελεί ανακάλυψη της Vichy η οποία με την ολοκαίνουρια κρέμα αντιρυτιδική και συσφικτική κρέμα νέας γενιάς έρχεται για να βάλει νέες βάσεις στην φροντίδα της επιδερμίδας μας και να μας εξασφαλίσει τέλειο και νεανικό πρόσωπο καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας! Και το όνομα αυτής, Liftactiv Supreme!

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ VICHY LIFTACITV ΤΗΣ SUPREME ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΟΤΕ!
H Vichy και το TLIFE σου κάνουν δώρο το πιο όμορφο πρόσωπο που είχες ποτέ! Πώς; Συμπλήρωσε την φόρμα συμμετοχής που θα βρεις στο τέλος αυτού του άρθρου. Κατόπιν κλήρωσης 15 τυχερές θα κάνουν δική τους την Liftaciv Supreme, την πρώτη φροντίδα επανόρθωσης της καθημερινής γήρανσης, αξίας €30.00!
Μην αργείς! Το νέο σου και λαμπερό πρόσωπο βρίσκεται… ένα κλικ μακριά!

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ ΚΑΙ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ POST.


Read More

And More