H Donna Karan αποσύρεται από τον οίκο της και με αφορμή αυτό θυμόμαστε τα καλύτερα beauty looks!

Εδώ και κάποιες ώρες έχει κυκλοφορήσει αυτή η fashion είδηση ότι η Donna Karan αποσύρεται μετά από 30 χρόνια από τον οίκο που η ίδια δημιούργησε και πλέον ο ρόλος της θα είναι συμβουλευτικός. Αλλά να που μόδα και ομορφιά πάνε μαζί και με αφορμή αυτό το νέο θυμόμαστε μερικά από τα αγαπημένα μας beauty looks του οίκου…

Για το Φθινόπωρο του 2015 ο ταλαντούχος κύριος Eugene Souleiman δημιούργησε στα μαλλιά δύο διαφορετικές υφές με αποτέλεσμα η πολύ wet λωρίδα στο μπροστινό μέρος των μαλλιών να μοιάζει με μαύρο ελαστικό headband!

Πολύ πριν εμείς αρχίσουμε να μιλάμε για το strobing, η Charlotte Tilbury το εφάρμοζε στα μοντέλα του οίκου βάζοντας highlighter έναν τόνο πιο ανοιχτό από το φυσικό τους για την ένταση της λάμψης. Και κάπως έτσι, μέσα (και) από το show της Donna Karan για την Άνοιξη του 2015 προέκυψε και η τάση του strobing!

Στο show για το Φθινόπωρο του ’14 ο Eugene Souleiman είχε κάνει κάτι αντίστοιχο με το εφέ κορδέλας στα μαλλιά και το μυστικό του είναι ένα gel που είχε βρει στην Ιαπωνία, το Punky Super Gel. Από την άλλη, η Charlotte Tilbury έκανε το θαύμα της με την shimmering σκιά στα μάτια που είχε αυτό το τόσο sexy αποτέλεσμα.

Για το show της Άνοιξης του ’13 η Charlotte Tilbury έκανε κάτι τρελό αφού χρησιμοποίησε το μολύβι χειλιών MAC Lip Pencil στην απόχρωση της Magenta στα μάτια και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που βλέπεις εδώ!

Το Φθινόπωρο του 2011 η Charlotte αντέστρεψε τους όρους και μας έδειξε ένα μακιγιάζ που βασίζονταν στον συνδυασμό δύο διαφορετικών υφών: ματ και glossy. Όμως, το lipgloss δεν φορέθηκε στα χείλη όπως θα περίμενε κανείς αλλά στα μάτια!

Για να δεις πώς μπορείς να κάνεις αυτό το μακιγιάζ (φυσικά και στο είχαμε δείξει!) κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo…

Read More

And More