Emmy Awards 2012: Αυτές είναι οι πραγματικά καλύτερες beauty εμφανίσεις!

Προχθές το βράδυ έγινε η τελετή των βραβείων Emmy, 64α κατά σειρά. Και εδώ θα βρεις πολύ υλικό προς ανάλυση και άλλα τόσα μακιγιάζ και μαλλιά προς αντιγραφή. Κι επειδή αυτό το θέμα έχει πολύ υλικό λέω να προχωρήσουμε κατευθείαν στο θέμα! Voila!

January Jones

Ίσως από τα θεαματικότερα και sexy smokey eyes που έχουμε συναντήσει ποτέ με το μπεζ μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου να κάνει την διαφορά (το μάτι φαίνεται ξεκούραστο και μεγαλύτερο!). Όσο για το sleek σινιόν με την έντονη φράντζα, πρόκειται για hair look που είδαμε πολύ στα fashion shows για την την σεζόν SS ’13 και πολλά “μπράβο” στην Januray Jones που είναι τόσο μπροστά. Από τα looks που σημείωσα προς αντιγραφή!

Heidi Klum

Μπορεί το υπέροχο φόρεμα της Heidi Klum να έκλεψε την παράσταση, αλλά το αποτέλεσμα δεν θα ήταν το ίδιο αν η ίδια δεν είχε επιλέξει ένα εντυπωσιακό bronze make up για να περπατήσει στο κόκκινο χαλί. Και φυσικά, παίρνει και extra βαθμούς από το chic & glam χτένισμά της!

Ginnifer Goodwin

Η επιδερμίδα της Ginnifer Goodwin είναι τόσο λαμπερή και φροντισμένη που πάντα καταφέρνει να τραβάει την προσοχή μας από το υπόλοιπο μακιγιάζ. Αυτή, όμως, η περίπτωση είναι διαφορετική. Η Ginnifer έκανε ένα winged eyeliner (aka eyeliner που μοιάζει με φτερό) έβαλε ρουζ, lip balm και λίγη λάμψη ψηλά στα κόκαλα του προσώπου και το αποτέλεσμα εντυπωσίασε άπαντες!

Lucy Liu

Η Lucy Liu δεν χρειάζεται να επέμβει διορθωτικά στο μακιγιάζ της αφού έτσι κι αλλιώς τα μάτια της έχουν εκείνο το υπέροχο σχιστό σχήμα (λογικό!). Έκανε ένα smokey με ματ μαύρη σκιά, φυσικά χείλη και έπιασε τα μαλλιά της σε ένα half up χωρίς υπερβολές.

Maria Menounos

Η Maria Menounos επέλεξε επίσης να τονίσει τα μάτια της, τονίζοντας όμως την εσωτερική γωνία του ματιού (εδώ θα βρεις ακριβώς πώς γίνεται) ενώ τα μαλλιά της ήταν λαμπερά και υπέροχα χωρίς πολλά προϊόντα styling.

Christina Hendricks

Αν είσαι κοκκινομάλλα και αναρωτιέσαι αν σου ταιριάζει το κόκκινο κραγιόν, η Christina Hendricks είναι η απόδειξη. Εγώ δεν έχω να σου πω κάτι άλλο πέραν του να δεις εδώ ποιο είναι το ιδανικό κόκκινο για ΄σένα. Και φυσικά, αν έχεις κυματιστά μαλλιά αυτή η photo σου υπενθυμίζει ότι μπορεί να δείχνει υπέροχη με ελάχιστη προσπάθεια!

Juliane Moore

Να είσαι 41 και να δείχνεις τόσο κούκλα! Ορίστε έναν στόχο που με έβαλε στην διαδικασία να βάλω η Juliane Moore. Η οποία (Juliane) έχει κάνει πολύ σωστά και δεν έχει πειράξει με βαριά βάση τις φακίδες στο πρόσωπό της (έχουμε πει ότι όταν βάζουμε make up πάνω από φακίδες κάνουμε το καφέ χρώμα να δείχνει γκρι! Αυτό και μόνο!). Επιπλέον, η Juliane φοράει το τέλειο κόκκινο ματ κραγιόν, οπότε δικαίως μπήκε σε αυτό το θέμα!

Zooey Deschanel

Αν ψάχνεις την προσωποποίηση του pin up, ιδού! Η Zooey με τις τέλειες αφέλειές της και τα πάντα φούξια χείλη της (ότι άλλο μακιγιάζ και να κάνει!) ήταν από τις best of εμφανίσεις των Emmy!

Kelly Osbourne

Αγαπώ αυτό το vamp κόκκινο που φοράει στα χείλη της η Kelly Osbourne. Και της πάει υπέροχα! Ακριβώς όπως και τα νέα καλοσχηματισμένα φρύδια της. Η Kelly Osbourne με τα γκρι- μοβ μαλλιά της δεν ήταν ποτέ πιο glamorous!

Read More

And More