Νέα επαναστατική μάσκαρα! Τεράστιος όγκος χωρίς κόμπους!

Η μάσκαρα που επιλέγω είναι για μήκος. Και αυτό γιατί όσες μάσκαρα έχω δοκιμάσει για όγκο, εκτός από όγκο (πράγματι, τον πετυχαίνουν!) δίνουν bonus στις βλεφαρίδες μου και κάποιους κόμπους. Δύο συμπεράσματα: α) η μάσκαρα για μήκος δεν είναι συνειδητή επιλογή και β) αν είχα βρει την τέλεια μάσκαρα για όγκο που να μην δημιουργεί αυτούς τους αντιαισθητικούς κόμπους δεν θα την άλλαζα ποτέ!

Aυτά ακριβώς έλεγα μέχρι και δύο βδομάδες πριν, δηλαδή λίγο πριν φτάσει στο γραφείο η ολοκαίνουρια Sumptous Εxtreme mascara από την Estee Lauder (το προϊόν κυκλοφορεί στα καταστήματα καλλυντικών τον μήνα αυτό αλλά στα γραφεία των beauty editors φτάνουν πάντα νωρίτερα).

Αυτό που θα διαπιστώσεις από την πρώτη στιγμή είναι ότι οι βλεφαρίδες αποκτούν περισσότερο όγκο χωρίς, όμως, να κολλάνε μεταξύ τους. Αντίθετα, μάλιστα, το ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι (λέγεται Extreme BrushComber, αν σε ενδιαφέρει) έχει μεγάλο απλικατέρ που δίνει όγκο σαν βουρτσάκι και διαχωρίζει τις βλεφαρίδες όπως ένα χτενάκι. Και κάτι ακόμη αρκετά σημαντικό: έχει τριγωνικό κόψιμο ώστε να μπορεί να φτάνει το προϊόν ακόμη και στις πιο μικρές, ακριανές βλεφαρίδες.

Φυσικά, οι καινοτομίες συνεχίζονται και στην ίδια την σύνθεση του προϊόντος. Δεν θα σε κουράσω με ονομασίες, είναι κάτι που αντιλαμβάνεσαι εκ του αποτελέσματος!

Τα χρώματα στα οποία κυκλοφορεί είναι τρία: μαύρο, καφέ, βιολετί. Το τελευταίο πιο ανοιξιάτικο, το καφέ πιο καθημερινό αλλά εξασφαλίζει εξίσου έντονο αποτέλεσμα. Δεν ξέρω αν σου αρέσει να πειραματίζεσαι με το χρώμα της μάσκαρα ή αν επιλέγεις το all time classic μαύρο, εγώ όμως θα τολμήσω με ένα πιο ανατρεπτικό!

Read More

And More