Σου αρέσει αυτή η σκιά; Ξέρουμε α-κρι-βώ-ς ποια είναι!

Μπορεί το MET Gala να έγινε πριν λίγες μέρες αλλά έχει τοοοοοοσοοοο πολύ υλικό που θα σου γράφουμε γι’αυτό λίγες μέρες ακόμη για να μοιραστούμε λεπτομέρειες από προϊόντα που χρησιμοποίησαν οι stars στο κόκκινο χαλί.

Λοιπόν, όπως είδες κι εδώ στη λίστα με τα καλύτερα beauty looks του MET Gala για το 2015 ανήκαν οι Joan Smalls και Kendall Jenner. Και μάντεψε! Είναι και οι δυο τους μούσες της Estee Lauder. Και κάπως έτσι βγαίνει πρόχειρα, πρόχειρα το εξής συμπέρασμα: οι experts της Estee Lauder κάνουν τέλεια μακιγιάζ. Και να ποια προϊόντα χρησιμοποίησαν!

/

Η σκιά της Joan Smalls είναι η Pure Color Gelée Powder Eyeshadow απόχρωση Cyber Magenta ενώ στα μάτια της χρησιμοποιήθηκε και η απόχρωση Pure Color Envy Eyeshadow Palette, απόχρωση Currant Desire.

/

Για το μακιγιάζ της Kendall Jenner χρησιμοποίηθηκε το primer βλεφαρίδων Little Black Primer του οποίου πρόσωπο είναι η Kendall (διάβασε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για το προϊόν!) και το κραγιόν της είναι το Lipstick Envy στην απόχρωση Insatiable Ivory.

Last but not least: αυτό που πάντα αναρωτιέμαι σε σχέση με τις εμφανίσεις των stars στο κόκκινο χαλί είναι κάτι πέρα από το προφανές. Είναι τι άρωμα φοράνε. Και η Estee φρόντισε να μας λύσει την απορία με μια φωτό που αναρτήθηκε στο official instagram (εδώ δηλαδή) και δείχνει ένα τραπέζι γεμάτο καλλυντικά και το άρωμα Modern Muse.

Ερώτηση: ποιο είναι το αγαπημένο σου προϊόν Estee Lauder;
Απάντηση δική μου: ορκίζομαι στο Bronze Goddess!

Read More

And More