Extraordinary Oil από την L’Oreal Paris: το προϊόν- ελιξήριο που άλλαξε την περιποίηση του προσώπου μας!

Τα λάδια στην περιποίηση του προσώπου είναι huge τάση! Το νέο λάδι προσώπου Extraordinary Oil για βαθιά ενυδάτωση και εντατική θρέψη, είναι το προϊόν που θα πρέπει να υπάρχει σχεδόν σε κάθε γυναικείο ντουλάπι πλέον. Είναι μοναδικό: γιατί είναι για γυναίκες κάθε ηλικίας, είναι κατάλληλο για όλες τις επιδερμίδες ακόμα και τις λιπαρές και το καλύτερο πρώτη φορά ένα τέτοιο προϊόν είναι και τόσο προσιτό ταυτόχρονα (ΕΛΤ: €19.95)!

Kαν’το κι εσύ δικό σου! Παρακάτω θα βρεις όλα τα απαραίτητα info αλλά και τι είπαν οι γυναίκες που το δοκίμασαν!

Γιατί να το επιλέξεις!
Το νέο λάδι προσώπου Extraordinary Face Oil από την L’Orèal Paris, ήρθε για να προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και εντατική θρέψη στην επιδερμίδα μας. Η L’Orèal Paris συνδύασε πολύτιμα φυσικά και αιθέρια έλαια και δημιούργησε ένα μαγικό προϊόν περιποίησης, μια νέα τελετουργία ομορφιάς.
Πραγματικοί θησαυροί θρέψης τα λάδια δεν είναι πια κατάλληλα μόνο για ξηρές επιδερμίδες. Τα έλαια είναι κατάλληλα για ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑ και ΤΥΠΟ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ. Κάθε επιδερμίδα μπορεί να τα χρησιμοποιήσει διαφοροποιώντας την ποσότητα χρήσης:
– Πιο γενναιόδωρα για τις ξηρές επιδερμίδες και λίγες μόνο σταγόνες για τις μεικτές ή λιπαρές επιδερμίδες.
– Πρωί ή/και βράδυ, για την καθημερινή φροντίδα, σαν θεραπεία ή συμπληρωματική περιποίηση, το νέο πολύτιμο λάδι προσφέρει μία υπέροχη αισθησιακή εμπειρία που μεταμορφώνει ολοκληρωτικά την επιδερμίδα.

8 στις 10 γυναίκες που το δοκίμασαν δήλωσαν ότι ποτέ κάτι τόσο πολύτιμο δεν ήταν τόσο προσιτό… Και όχι μόνο!
Αυτές είναι οι πραγματικές μαρτυρίες γυναικών που δοκίμασαν πρώτες το ολοκαίνουριο θαύμα από την L’Oreal Paris. Και συμφωνώ με όλα τα παρακάτω… με το παραπάνω!
– Θεϊκό άρωμα, υπέροχο αποτέλεσμα! Απορροφάται τέλεια και δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα. Δοκιμάστε το ανεπιφύλακτα!

– Είναι τέλειο! Το έβαλα βράδυ και το πρωί ξύπνησα με ένα δέρμα φρέσκο και φωτεινό. Ευχαριστώ πολύ! Από εδώ και πέρα δεν θα το αποχωριστώ…

– Εξαιρετικό! Σπάνια εντυπωσιάζομαι από προιόντα περιποιησης, αλλα με αυτό τα καταφέρατε. Θα το αγόραζα και συνιστούσα ανεπιφύλακτα.

– Η πρώτη μου εμπειρία λοιπόν με το λάδι της L’Oréal ήταν εκπληκτική, κοίταζα το πρόσωπό μου στον καθρέπτη και το έβλεπα λαμπερό και όταν το άγγιζα το ένιωθα στιλπνό και λείο!!! Ευχάριστη αίσθηση, πολύ άνετο και καθόλου βαρύ όπως θα φανταζόταν κανείς ένα λάδι προσώπου. Το έχω αγοράσει ήδη και σίγουρα θα συνεχίσω και στο μέλλον! Ευχαριστούμε L’Oréal!!!

– Απίστευτη εμπειρία! Υπερέχει ξεκάθαρα…τοση ενυδάτωση και λάμψη χωρις ίχνος λιπαρότητας! Σας ευχαριστώ…

– Είναι τέλειο πραγματικά. Αν δεν το δοκιμάσεις δεν μπορείς να το καταλάβεις. Ευχαριστώ πολύ!!!

Εσύ; Ακόμη να κάνεις δικό σου το προϊόν που λατρεύουν όλες οι γυναίκες ανά τον κόσμο;

Read More

And More