Τα μοντέλα στον οίκο Balmain βγήκαν εντελώς αμακιγιάριστα στην πασαρέλα!

Είναι ίσως το πιο ανορθόδοξο beauty look που είδαμε σε οοοοοολα τα fashion weeks που έγιναν σε οοοοοοολες τις μητροπόλεις της μόδας! Και μπαίνω κατευθείαν στο θέμα: όπως ξέρουμε τα τελευταία χρόνια οι make up artists αλλά και η γραμμή που δίνουν και οι ίδιοι οι σχεδιαστές είναι φυσικά, φυσικά και φυσικά looks! Και κάπως έτσι, φτάσαμε να βλέπουμε στο catwalk πολύ λαμπερές επιδερμίδες με ενυδατωμένα χείλη, και μάτια που έμοιαζαν αμακιγιάριστα. Όμως, κάποιος που ήξερε, καταλάβαινε ότι ένα τέτοιο πρόσωπο είχε πάνω του τουλάχιστον 5 προϊόντα. Μέτρησε:
1. Make up
2. Πούδρα
3. Lip balm
4. Μολύβι φρυδιών
5. Taupe σκιά

Στον οίκο Balmain είδαμε, επίσης, φυσικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ! Όμως, αυτό το φυσικό αποτέλεσμα ήταν πραγματικά φυσικό αφού τα μοντέλα που περπάτησαν στο catwalk όπως η Rosie Huntington-Whiteley, η Georgia May Jagger και η Karlie Kloss, δεν φορούσαν τίποτα στο πρόσωπό τους! Ο Tom Pecheux ενίσχυσε τις έτσι κι αλλιώς όμορφες και φροντισμένες επιδερμίδες τους με μόνο ελάχιστο concealer τοπικά!

Και να κάποια close up από τα backstage…

/

Georgia May Jagger

/

Karlie Kloss

/

Rosie Huntington-Whiteley

Και παραπάνω μια backstage photo που έκλεψα από το instagram του Γρηγόρη Πυρπύλη. Για να σου φρεσκάρω την μνήμη πρόκειται για τον βασικό συνεργάτη του Tom Pecheux (και φυσικά, πάντα δικό μου αγαπημένο!). Και σύντομα θα μιλήσω μαζί του για να μάθω από πρώτο χέρι όλα τα νέα beauty trends για το επόμενο καλοκαίρι. Φυσικά και θα του ζητήσω να μου δώσει όλα τα tips για το πώς να έχουμε φροντισμένες επιδερμίδες και να βγαίνουμε από το σπίτι μας φορώντας μόνο λίγο concealer τοπικά. Ένα look που προσωπικά λα-τρεύ-ω!

Read More

And More