Ποια διάσημη κακόμαθε τον εαυτό της με μανικιούρ;

“Δεν αγοράζουμε ρούχα, δεν αγοράζουμε τσάντες ή παπούτσια, αλλά το να φτιάχνουμε τα νύχια μας είναι κάτι πολύ οικονομικότερο και μας προσφέρει μεγάλη χαρά! Αυτό που συνηθίζω, πάντως, να λέω είναι ότι καθημερινά βάζουμε make up, lip gloss, μάσκαρα στο πρόσωπό μας και ναι, σίγουρα αυτό μας κάνει να νιώθουμε πιο όμορφες. Αλλά μέσα στην ημέρα δεν μπορούμε να δούμε το πρόσωπό μας παρά μόνο αν κοιταχτούμε στον καθρέφτη μας. Αυτό που βλέπουμε συνέχεια είναι τα νύχια μας. Και κάθε φορά που κοιτάς τα νύχια σου νιώθεις χαρούμενη”. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που πήρα συνέντευξη στην Essie (ναι, ναι, με τα πασίγνωστα βερνίκια!) και όμως αυτή την φράση την έχω μάθει νεράκι. Και την έχω κάνει τρόπο ζωής!

Φαίνεται, πώς δεν είμαι η μόνη! Πολλές γυναίκες, διάσημες και μη κλείνουν ραντεβού για μανικιούρ ή φτιάχνουν μόνες τους τα νύχια τους και νιώθουν πολύ καλύτερα! Μεταξύ άλλων, και η παρακάτω γνωστή celeberity! Ποια είναι;

Η Χριστίνα Παππά της οποίας ανέβασαν αυτή την photo γράφοντας…

Αλήθεια, εσένα σου φτιάχνει η διάθεση (έστω και λιγαααααααααακι) όταν κάνεις manicure- pedicure; Πάντως, εδώ η Essie λέει πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα για την γυναικεία περιποίηση!

Read More

And More