Μολύβι για να κάνεις ψεύτικες φακίδες! Do or don’t;

Μια από τις δύο κολλητές μου (αυτές που όλες σέρνουμε, με την καλή έννοια, από το σχολείο) έχει φακίδες. Και κάθε φορά που συναντιόμαστε εκείνη μουρμουράει για τις φακίδες της, εγώ την μαλώνω που έχει βάλει make up γιατί οι φακίδες τις είναι ωραίες και γιατί προσπαθώντας να τις κρύψει το μόνο που καταφέρνει είναι να τις κάνει να φαίνονται γκρι και πάει λέγοντας.

Αυτό το mini post, λοιπόν, είναι αφιερωμένο στη φίλη μου Γ., σε όλες εσάς που έχετε φακίδες και προσπαθείτε να τις κρύψετε και σε όλες εμάς που θα θέλαμε να έχουμε φακίδες και που δεν μπορούμε (γυναίκες! Τι να πεις! Θέλουν πάντα αυτό που δεν έχουν!).

Αν ανήκεις στην “σ’όλες εμάς” κατηγορία, να σου πω ότι υπάρχει αυτό το ειδικό μολύβι για φακίδες που είχα ανακαλύψει στο Topshop (αλλά τώρα είναι sold out!) και με το οποίο κάνεις… ψεύτικες φακίδες. Αχά! Αυτό που ακούς!

Παρακάτω έχουμε poll για το αν θα έκανες ποτέ ψεύτικες φακίδες, αλλά αν εν τω μεταξύ ενδιαφέρεσαι να κάνεις και δεν έχεις το συγκεκριμένο μολύβι ένα tip είναι να πάρεις δύο- τρία διαφορετικά (καφέ και γκρι κυρίως) και να σχηματίσεις ακατάστατα μικρές τελίτσες σε διαφορετικά μεγέθη και στην κορυφή της μύτης και να πατήσεις από πάνω απαλά με το δάχτυλό σου ώστε το χρώμα να μην βγει τόσο έντονο!

Read More

And More