Florabellio! Το νέο άρωμα Diptyque είναι ότι πιο ωραίο μυρίσαμε τελευταία!

Είμαι αυτό το τυχερό κορίτσι που στα χέρια του φτάνουν προϊόντα που στα δικά σου χέρια φτάνουν μετά από πολυυυυυ καιρό! Αλλά αυτό είναι η δουλειά μου: να τεστάρω και να σε ενημερώνω!

Στο πλαίσιο, λοιπόν, αυτού του τεσταρίσματος στο γραφείο έφτασε πριν λίγες μέρες το ολοκαίνουριο άρωμα του οίκου Diptyque (αν είσαι διαβασμένη σίγουρα θα ξέρεις το Philosykos του οίκου που είναι α. πολύ ψαγμένο και β. οσφρητική τρέλα πολλών celebs). Το όνομα του νέου αρώματος είναι το Florabellio και αλήθεια σου λέω είναι ό,τι πιο ωραίο μυρίσαμε τελευταία εδώ στο γραφείο!

Τα λόγια του Δελτίου τύπου για το πώς μυρίζει το άρωμα…
Το Florabellio δημιουργεί ένα οσφρητικό σκηνικό, μια στάλα νοσταλγίας που διαχέεται ανάμεσα στα όρια της πραγματικότητας και των αναμνήσεων…
Μία έκλαμψη της φύσης, ένα μονοπάτι που οδηγεί από το δάσος στην ακτή της θάλασσας.
Στην «κορυφή» του, η αναζωογονητική αλμύρα της θάλασσας, αναμιγνύεται με την φυτική πικράδα του κρίταμου.
Η «καρδιά» του αναδύεται γύρω από το απαλό και αισθησιακό άρωμα του άνθους μηλιάς και της αρωματισμένης με βερίκοκο ευωδίας του όσμανθου.
Στο βάθος, κυματίζουν σαν οπτική ψευδαίσθηση, νότες καβουρδισμένου καφέ και φρυγανισμένων κόκκων σουσαμιού… Ένας συνδυασμός άγνωστος μα ταυτοχρόνως τόσο μαγικά οικείος!
Ένα λουλουδάτο μονοπάτι που θολώνει τα όρια μεταξύ ξηράς και θάλασσας, λουλουδιών και φρούτων, απαλότητας και τραχύτητας… αποπλανεί τις αισθήσεις και τις ταξιδεύει σε μακρινές παραλίες!

Τα δικά μου λόγια για το πώς μυρίζει το άρωμα…
Τα αρώματα Diptyque έτσι κι αλλιώς μου αρέσουν πολύ. Γιατί είναι από αυτές τις μυρωδιές που δεν τις μυρίζεις δεξιά κι αριστερά και που αν τις μυρίσεις τις θυμάσαι για πάντα (και αυτός που θα τις μυρίσει σε σένα θα σε θυμάται για πάντα!). Το Florabellio, όμως, έχει αυτόν τον extra πόντο: γίνεται ένα με την επιδερμίδα σου και τελικά είναι σαν να μην φοράς άρωμα, αλλά το δέρμα σου το ίδιο να μυρίζει υπέροχα! Αυτό που στο τέλος της ημέρας δεν θα σε ρωτήσει κανείς τι άρωμα φοράς αλλά θα σου πει μυρίζεις υπέροχα! Και αυτό για μένα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία ενός αρώματος. Και το καλύτερο κομπλιμέντο που μπορεί να εισπράξω!

Τα προϊόντα diptyque θα τα βρεις στα attica City Link (Αθήνα), attica Golden Hall (Μαρούσι) & στη Θεσσαλονίκη στα attica Τσιμισκή, attica Mediterranean Cosmos & Beautystore. Το άρωμα θα το βρεις από 2 Μαϊου.

Read More

And More