Garnier Fructis Color Resist! Εδώ θα βρεις προϊόντα για βαμμένα μαλλιά που δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ ξανά!

Το ήξερες ότι 2 στις 3 γυναίκες βάφουν τα μαλλιά τους (το 1/3 δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα! Χα!); Αλλά τι είναι αυτό που θέλουμε οι γυναίκες από τα βαμμένα μας μαλλιά; Θέλουμε να δείχνουν και να είναι υγιή, να είναι απαλά, να έχουν ζωντάντια και λάμψη όπως την πρώτη μέρα της βαφής.

Και παρόλο που τα “θέλω” μας αυτά είναι γνωστά ποτέ πριν ένα brand περιποίησης μαλλιών δεν μας εξασφάλιζε αυτά που θέλαμε μιας και όλες οι σειρές που αφορούν στα βαμμένα μαλλιά έκαναν focus στη θρέψη και την προστασία και όχι και σε αυτή τη λάμψη που όλες ζητάμε!

I’ve got news for you! Μόλις έφτασε η ολοκαίνουρια σειρά για βαμμένα μαλλιά Garnier Fructis Color Resist που μας εξασφαλίζει τέλειο και super λαμπερό χρώμα στα μαλλιά που διαρκεί έως και δέκα εβδομάδες! Κι εδώ θα βρεις μοναδικά προϊόντα που φέρνουν την επανάσταση στο mass market και που δεν έχεις ξαναδοκιμάσει ποτέ! Αλήθεια!

Garnier Fructis Color Resist: Ανακάλυψε τη σειρά!
Η νέα σειρά για βαμμένα μαλλιά από την Garnier Fructis δεν είναι απλώς μια ολοκληρωμένη σειρά που θα κάνει τα μαλλιά σου να δείχνουν υπέροχα, λαμπερά και υγιή, αλλά όπως σου είπα, εδώ θα βρεις και μερικά συγκλονιστικά προϊόντα που δεν έχουν ξανακυκλοφορήσει από την αγορά του mass market!

Σημείωσε ότι η σειρά περιλαμβάνει:
1. ΣΑΜΠΟΥΑΝ:
Η τεχνολογία SiPC3bis δίνει βαθιά φροντίδα και προστασία στα βαμμένα μαλλιά.
2. CONDITIONER:
Η επιτυχημένη τεχνολογία conditioner για απαιτητικά μαλλιά.
3. ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ:
Το Power Gel που σφραγίζει το χρώμα και προστατεύει τα μαλλιά.
4. SHAKER ΛΑΜΨΗΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ:
Η τεχνολογία BiPhase δίνει εντατική φροντίδα και εκτυφλωτική λάμψη με
ένα μόνο βήμα (ο hair expert Νικόλας Βιλλιώτης σου δείχνει εδώ πώς να το χρησιμοποιείς).
5. ΜΑΣΚΑ ΘΡΕΨΗΣ:
Κρεμώδης μάσκα εντατικής θρέψης. Τώρα εμπλουτισμένη με λινέλαιο και Açai Berries για έντονη θρέψη.
6. BLOND BOOSTER! Το θρυλικό προϊόν για να μην κιτρινίζουν τα ξανθά σου!
Το ξανθό που αγαπάς αρχίζει να δείχνει κιτρινισμένο και θαμπό; Δώσε στο χρώμα σου μια ενίσχυση χωρίς βαφή. Το Blond Booster είναι το 1ο βαθύ conditioner με ενεργές μωβ χρωστικές ουσίες που εξωδετερώνει την κιτρινίλα και τη θαμπάδα και δίνει έντονη θρέψη. Οι μωβ χρωστικές ουσίες διαγράφουν τους κίτρινους τόνους για να δώσουν ένα καθαρό ξανθό χρώμα μετά το πρώτο λούσιμο. Η φόρμουλα βαθιάς φροντίδας με λουλουδένιο άρωμα θρέφει εντατικά για να ενισχύσει την λάμψη. Νιώθεις τα μαλλιά σου εύκαμπτα, απαλά και μεταξένια. Το ξανθό σου δείχνει φωτεινό και καθαρό, σαν να είναι φρεσκοβαμμένο. Δώσε στο ξανθό σου μια λάμψη χωρίς να χρειαστεί να τα βάψεις
ξανά.

Πώς το χρησιμοποιείς:

Garnier Fructis Color Resist: Τα μαγικά συστατικά!
Ποια είναι τα μαγικά συστατικά που κάνουν την σειρά αυτή τόσο ξεχωριστή; Η απάντηση κρύβεται στο έλαιο λιναρόσπορου, ένα εξαιρετικά πλούσιο σε πολυακόρεστα οξέα ωμέγα 3+6+9 που δημιουργούν ένα εξαιρετικά ανθεκτικό φιλμ το οποίο δρα ως φυσικό φράγμα προστασίας του χρώματος. Όταν εφαρμοστεί στα μαλλιά, θρέφει, εστιάζει στις χρωστικές και δίνει στην επιφάνεια των μαλλιών εξαιρετική λάμψη. Επίσης, ένα ακόμη μαγικό συστατικό είναι και τα Acai Berries τα οποία χάρη στα υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών που περιέχουν, αμινοξέα και απαραίτητες βιταμίνες, οι γυναίκες στην Νότια Αμερική τα αποκαλούν και «μούρα της ομορφιάς».

Λοιπόν, σκεφτόσουν κάτι καλύτερο για τα βαμμένα σου μαλλιά;

Read More

And More