Βανδή, Καλομοίρα, Σκορδά. Ο Δ. Γιαννέτος αποκαλύπτει on camera τα μυστικά που εφαρμόζει στις stars!

Αυτό το Friday post θα σου φτιάξει την μέρα και το Σαββατοκύριακο! Και δεν είναι τυχαίο ότι επέλεξα το τέλος της εβδομάδας… Είναι αυτές οι μέρες που νιώθουμε πιο χαλαρές και χαρούμενες με διάθεση να προσέξουμε λίγο παραπάνω τους εαυτούς μας. Να ντυθούμε, να φτιάξουμε τα μαλλιά μας και να κάνουμε ένα όμορφο μακιγιάζ ίσως λίγο διαφορετικό από ότι συνήθως. Να νιώσουμε star!

Στις λέξεις star και μακιγιάζ υπάρχει ένας συνειρμός που γίνεται σχεδόν αυτόματα σε πέντε από τα δέκα γυναικεία μυαλά: Δημήτρης Γιαννέτος! Ο official make up artist της L’Oreal Paris για την Ελλάδα είναι ο ίδιος άνθρωπος στον οποίο εμπιστεύονται το look τους πολλές ελληνίδες stars. Ενδεικτικά: Δέσποινα Βανδή (ο Δημήτρης μας δείχνει πώς να δημιουργήσουμε κι εμείς αυτές τις υπέροχες γυαλάδες στα ζυγωματικά!), Φαίη Σκορδά, Καλομοίρα, Μαριέτα Χρουσαλά και πολλές, πολλές ακόμη!

-Γιατί το λευκό concealer κάνει τους μαύρους κύκλους να δείχνουν γκρι;
– Πώς θα δημιουργήσεις γωνίες στο πρόσωπό σου;
– Πώς καλύπτουμε τα σημάδια ακμής;
– Γιατί πρέπει να βάφουμε τα μάτια μας τελευταία (δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι!);

Αυτά και πολλά, πολλά ακόμη μυστικά ομορφιάς που εφαρμόζει στις διάσημες stars αποκαλύπτει ο Δημήτρης Γιαννέτος αποκλειστικά στο TLIFE. Θα τα δεις όλα σε αυτό το βίντεο!
PS: ο Δημήτρης Γιαννέτος εγκαινιάζει την νέα στήλη του TLIFE “Beauty tips on camera”! Οι beauty εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ!

Read More

And More