Δ. Βανδή: όλες οι λεπτομέρειες για το εκθαμβωτικό της look από τον Δ. Γιαννέτο!

Η Δέσποινα Βανδή στο νέο της video clip είναι κούκλα! Και περισσότερο ζηλεύω τα μαλλιά της! Τόσο sleek, λαμπερά και καλοχτενισμένα χωρίς όμως να “κλωτσάνε” με το απόλυτο summer σκηνικό. Σε τέτοιες περιπτώσεις έχω τον άνθρωπό μου! Ο Δημήτρης Γιαννέτος (να σου θυμήσω ότι πέρα από αγαπημένος της Δέσποινας, και όχι μόνο, είναι και ο official make up artist και hair stylist της L’Oreal Paris!).

Και μου τα είπε όλα: το how to για το μακιγιάζ και τα μαλλιά της Δέσποινας, πώς άντλησαν την έμπνευση για το look και πολλά, πολλά ακόμη!

Γενικά info από τον Δημήτρη Γιαννέτο!

“Το video clip έγινε στην Σκιάθο και όσον αφορά τα μαλλιά επέλεξα ένα sleek back hairstyling για να συνδυάσουμε ένα glam look αλλά χωρίς να ξεφεύγει από την αίσθηση την πιο χαλαρή και φυσική. Μην ξεχνάμε ότι το video clip είναι καλοκαιρινό και γυρίστηκε σε νησί. Το συγκεκριμένο στιλ μαλλιών είναι η τελευταία τάση σε όλα τα ντεφιλέ και όλα τα editorials περιοδικών. Είναι κάτι που της πηγαίνει πάρα πολύ και τονίζει το πρόσωπό της”, μας είπε ο Δημήτρης Γιαννέτος.

Το χρώμα των μαλλιών της Δέσποινας

Η Δέσποινα Βανδή τελευταία άλλαξε τα μαλλιά της! Οι άκρες τις είναι πιο ξανοιγμένες και φυσικές, σαν αυτό το φυσικό ξάνοιγμα που αποκτά κανείς μετά από ένα καλοκαίρι στην θάλασσα, ενώ η χωρίστρα είναι πιο αυστηρή και στη μέση. Αυτές είναι κάποιες πρόχειρες δικές μου σημειώσεις! Τι λέει, όμως, ο Δημήτρης για τις αλλαγές αυτές; “Έχω ανοίξει τις άκρες αλλά χωρίς να είναι έντονο το ombre στοιχείο. Θέλουμε να δώσουμε την αίσθηση ότι τα μαλλιά έχουν ανοίξει φυσικά. Ήθελα να κινηθώ σε τόνους όπως αυτούς των μαλλιών της Gisele που έχει πιο φυσικά ξανοίγματα στις άκρες”.

Πώς να κάνεις το χτένισμα της Δέσποινας. Τι μας είπε ο Δημήτρης Γιαννέτος!

“Όπως σου είπα, το χτένισμα που επέλεξα για την Δέσποινα ήταν ένα sleek back look. Δεν ήθελα να το κάνω με τον παραδοσιακό τρόπο, να είναι τελείως wet, γιατί ήθελα τα μαλλιά να δείχνουν και να είναι πολύ γυαλιστερά. Ίσιωσα τα μαλλιά καλά και με την βοήθεια ενός ειδικού λαδιού- μεταξιού έδωσα την έντονη γυαλάδα στα μαλλιά χωρίς να χάσουν την sleek υφή τους. Έκανα χωρίστρα στη μέση, αυστηρή και χτένισμα προς τα πίσω”.
Το tip του Δημήτρη για τα μαλλιά: αν θέλεις να έχει διάρκεια το χτένισμά σου, πιάσε τις δύο φράντζες από τα πλαϊνά, στρώσε πίσω από το αυτί και πιάσε με ένα λαστιχάκι χαμηλά στον αυχένα. Για ακόμη περισσότερη σταθερότητα, πιάσε και μια τρίτη τούφα από χαμηλά στον αυχένα κάτω από τα υπόλοιπα μαλλιά.

Πώς να κάνεις το μακιγιάζ της Δέσποινας

“Σε ότι αφορά το μακιγιάζ προτίμησα πιο γήινους, bronze τόνους στα χρώματα της άμμου. Ένα μακιγιάζ που να παίρνει φως από τον ελληνικό ήλιο. Έκανα μια ωραία βάση πιο bronze ώστε να τονίσω περισσότερο τις όμορφες γωνίες που έχει η Δέσποινα, έβαλα ρουζ σε πιο κοραλί απόχρωση για να δώσω ωραίες γυαλάδες στα cheekbones και στα κόκαλα, λίγο μαύρο μολύβι στην ρίζα των άνω βλεφάρων και έβαλα σκιές στο χρώμα της άμμου.
Κραγιόν έπέλεξα ένα μπεζ- σομόν χωρίς όμως να είναι πολύ ανοιχτό. Επειδή είναι πολύ σκούρα η επιδερμίδα, το κραγιόν πρέπει να το δούμε σε συνάρτηση με την επιδερμίδα και όχι να το δοκιμάζουμε στο χέρι. Δηλαδή, μπορεί στο χέρι να έδειχνε πιο καφετί αλλά σε συνδυασμό με το υπόλοιπο μακιγιάζ να έπαιρνε αυτά τα χρώματα.
Τέλος, ολοκλήρωσα με έντονη μάσκαρα στις άνω βλεφαρίδες και στις κάτω ένα πολύ ελαφρύ πέρασμα ενώ τα φρύδια είναι καλοσχηματισμένα και με το ειδικό βουρτσάκι χτενισμένα προς τα πάνω. Με τον τρόπο αυτό πετυχαίνεις ανοδικότητα και στο βλέμμα”.
Το tip του Δημήτρη για το μακιγιάζ: το κραγιόν πρέπει να το βλέπεις απευθείας πάνω στα χείλη και αφού έχεις κάνει το υπόλοιπο μακιγιάζ παρά στο χέρι. Τα χρώματα αλλάζουν όταν συνδυαστούν με τα υπόλοιπα χρώματα του προσώπου!

Read More

And More