Gisele: φόρεσε μπούρκα για να πάει στον πλαστικό της και ανακαλύφθηκε από τους παπαράτσι! Photo!

Είναι από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου αυτού. Και το γεγονός ότι επισκέφτηκε τον πλαστικό της δεν σημαίνει ότι είναι λιγότερο όμορφη ή ότι έγινε τόσο όμορφη εξαιτίας των πλαστικών. Είναι η Gisele, είναι top model, ζει από την εμφάνισή της και πρέπει να κάνει πράγματα για να την συντηρεί.

Αυτό ακριβώς πήγε να κάνει στο Παρίσι όπου και επισκέφτηκε με την αδερφή της διάσημο πλαστικό για να κάνει δύο διαφορετικές επεμβάσεις, στο στήθος και στα μάτια, συνολικής αξίας 11.000 δολαρίων. Όμως, προκειμένου να μην εντοπιστεί από τους παπαράτσι και να μην κινήσει υποψίες έβαλε μπούρκα (και ήταν ο λόγος που κίνησε)!

/

Η γυναίκα που κρύβεται κάτω από την μπούρκα στις photos παραπάνω και η γυναίκα που κρύβεται κάτω από την μπουρκα στις photos παρακάτω είναι σύμφωνα με την daily mail κι ένα σωρό ξένα site η Gisele!

/

Σε πρώτη φάση, αυτό που κίνησε υποψίες για να μπουν στην διαδικασία να ξεκινούν να υποθέτουν ότι αυτή η γυναίκα που φορούσε μπούρκα δεν ήταν Μουσουλμάνα ήταν ότι φορούσε σανδάλια κάτι που δεν επιτρέπεται από τις Μουσουλμάνες.

/

Σε δεύτερη φάση: τι ήταν αυτό που έκανε όλους να ισχυριστούν ότι πίσω από την μπούρκα κρύβονταν η Gisele και όχι…όποια;

Κάθε φορά που η Gisele επισκέφτεται το Παρίσι έχει τον ίδιο οδηγό. Και είναι ο ίδιος οδηγός που περίμενε έξω από την κλινική και είναι και ο ίδιος οδηγός που την επομένη μετέφερε την Gisele με την αδερφή της στο spa Les Sources de Caudalie.

Read More

And More