Ποια star ξόδεψε €6.000 σε θεραπεία ομορφιάς για το κόκκινο χαλί;

Υπάρχουν θεραπείες που αν δεν τις κάνεις θα το πληρώσεις ακριβά! Και υπάρχουν κάποιες άλλες που τις πληρώνεις ακριβά γιατί τις κάνεις! Και όταν λέμε ακριβά εννοούμε ένα ποσό ικανό για άλλους να αγοράσουν αυτοκίνητο. Αντίθετα, μια συγκεκριμένη star προτίμησε να τα διαθέσει σε θεραπεία προσώπου πριν περπατήσει στο κόκκινο χαλί των Golden Globes. Ποια είναι ή… εκκεντρική star; Ένα hint: πρωταγωνιστεί στο Black Swank αλλά δεν είναι η Natalie Portman!

Η Μila Kunis αφέθηκε στα χέρια του Scott- Vincent Borba ακριβώς το βράδυ πριν τις Χρυσές Σφαίρες. “Είναι μια θεραπεία που κάνω πάντα στην επιδερμίδα της, στο λαιμό, το ντεκολτέ, τα χέρια και την πλάτη. Δηλαδή, οποιοδήποτε σημείο του σώματός της μπορεί να φανεί από το φόρεμά της”, είπε ο Borba.

Όμως, προς τι το αστρονομικό ποσό; Στη συγκεκριμένη θεραπεία χρησιμοποιούνται ρουμπίνια και διαμάντια τα οποία, σύμφωνα με τον γιατρό της, αφήνουν μια απίστευτη λάμψη στην επιδερμίδα.

Αναρωτιέσαι αν η συγκεκριμένη θεραπεία κάνει απόσβεση; Δες εδώ την Milla Kunis έναν μήνα περίπου πριν όταν είχε φωτογραφηθεί σε άλλο red carpet event. Κι αν δεν έχεις χρήματα για την συγκεκριμένη θεραπεία (πραγματικά δεν ξέρω ούτε έναν και δεν μου κάνει καμία εντύπωση!) δες πώς μπορείς να αποκτήσεις τη λάμψη της με το σωστό μακιγιάζ!

Read More

And More