Χρυσές Σφαίρες 2013! Οι πιο δυνατές τάσεις σε make up και μαλλιά που προτίμησαν οι stars!

Το κόκκινο χαλί στρώθηκε, οι Χρυσές Σφαίρες έγιναν και οι διάσημες stars εμφανίστηκαν με υπέροχα make up και μαλλιά. Όμως, οι τάσεις που επικράτησαν και αυτά που επέλεξαν ήταν πολύ συγκεκριμένα. Και για να το έχεις όσο πιο απλά γίνεται στο μυαλό σου, ιδού ένα εύκολο διάγραμμα:

ΤΑ ΔΥΟ ΒΑΣΙΚA MAKE UP ΠΟΥ ΦΟΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΧΡΥΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ
1.
Τονισμένα μάτια
2. Τονισμένα χείλη

ΤΑ ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΧΡΥΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ
1.
Retro μαλλιά
2. Simply chic μαλλιά

Ποιες, όμως, επέλεξαν τι και πώς μπορείς να αντιγράψεις το look τους; Θα τα δεις όλα παρακάτω!

Retro μαλλιά

Τουλάχιστον δέκα stars περπάτησαν στο κόκκινο χαλί των Golden Globes με retro μαλλιά. Isla Fisher, Jessica Alba, Jessica Chastain Jennifer Lopez, Kelly Osbourne, Megan Fox, Naomi Watts, Nicole Richie, Rachel Weizs και Taylor Swift αγάπησαν αυτό το look.

Για να πετύχεις αυτά τα μαλλιά: λούσου και στέγνωσε βουρτσίζοντας παράλληλα με μια μεγάλη βούρτσα. Κάνε μια βαθιά χωρίστρα στο πλάι, χώρισε τα μαλλιά σου σε μικρές τούφες και τύλιξε την κάθε μια γύρω από ένα ψαλίδι. Προσοχή: ξεκίνησε το ψαλίδι από το ύψος του αυτιού και όχι πιο πάνω. Έπειτα, στερέωσε την κάθε μπούκλα που έχεις δημιουργήσει με τσιμπιδάκια και αφού ολοκληρώσεις αφαίρεσε όλα τα τσιμπιδάκια, βούρτσισε με μια μεγάλη βούρτσα ώστε να ανοίξει η μπούκλα και άπλωσε serum για να δώσεις λείανση.

Simply chic μαλλιά

Υπάρχει ένας χρυσός κανόνας ανάμεσα σε ένα εντυπωσιακό ρούχο και το make up/ μαλλιά που πρέπει να επιλέξεις: όταν το ρούχο είναι πολύ εντυπωσιακό άφησε τα μαλλιά σου όσο πιο απλά γίνεται έτσι ώστε το ρούχο να κλέψει την παράσταση. Και τον χρυσό αυτό κανόνα ακολούθησαν πολλές διάσημες όπως οι Anne Hathaway, Jennifer Lawrence, Kate Hudson, Rosie Huntington, Sienna Miller, Zooey Deschanel.
Αν έχεις κοντά μαλλιά όπως η Anne Hathaway, ο hair stylist της εταιρίας Frederic Fekkai, Adir Abergel, που επιμελήθηκε και τα μαλλιά της δίνει οδηγίες:

Σε φρεσκολουσμένα μαλλιά ψέκασε το spray gel Fekkai COIFF Bouffant Lifting & Texturizing. Ψέκασε τα μαλλιά από την ρίζα μέχρι τις άκρες τους ώστε να προσθέσεις όγκο. Όταν τα μαλλιά αρχίζουν να στεγνώνουν φυσικά χτένισέ τα χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σου. Συνέχισε και πάλι με το πιστολάκι και τα δάχτυλά σου ώστε να δημιουργήσεις χαλαρούς και φυσικούς κυματισμούς. Έπειτα, άπλωσε το κερί Next Fekkai COIFF Nonchalant Piecing & Forming Wax και ολοκλήρωσε με λακ.

Τονισμένα μάτια

Πολλές ήταν οι stars που έπελεξαν να τονίσουν τα μάτια τους αντί των χειλιών τους στις Χρυσές Σφαίρες. H Adele και η Eva Longoria τόνισαν το κινητό τους βλέφαρο με μια χοντρή γραμμή eyeliner και ψεύτικες βλεφαρίδες, η Nicole Richie έκανε ένα σχεδόν smokey με έντονο χρώμα ενώ η Halle Berry, η Jennifer Lawrence, η JLO, η Maria Menounos και η Taylor Swift προτίμησαν το πιο κλασικό smokey eye.

Κι επειδή η Jennifer Lopez έχει πάντα από τα πιο ενδιαφέροντα make up, ορίστε κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζεις: το μακιγιάζ της έγινε από την make up artist Mary Phillips και χρησιμοποιήθηκαν πολλά διαφορετικά χρώματα από τις παλέτες L’Oreal Paris Colour Riche Eye Shadow Quads. Το μεγαλύτερο μέρος του μακιγιάζ των ματιών έγινε με γκρι σκιά ενώ στις εξωτερικές γωνίες τονίστηκε με μαύρη. Όσον αφορά το κραγιόν, είναι το L’Oreal Paris Colour Caresse Shine Satin, απόχρωση Eternally Nude.

Τονισμένα χείλη

Όσες stars δεν επέλεξαν τα τονισμένα μάτια για το μακιγιάζ τους, επέλεξαν τα έντονα χείλη. Αλλά προσοχή: το πολύ σκούρο gothic κραγιόν έλειπε! Και αυτό γιατί τόσο οι ίδιες οι stars όσο και οι make up artists που επιμελούνται το μακιγιάζ τους εμπνέονται από τα νέα ανοιξιάτικα trends που ΘΑ έρθουν και όχι από εκείνα που πέρασαν.
Οι διάσημες που επέλεξαν να τονίσουν τα χείλη τους είναι οι εξής: Jessica Alba, Jessica Chastain, Rachel Weizs, Rosie Huntington, Salma Hayek.
Και αν ανάμεσα στις παραπάνω ψάχνεις εκείνο το πιο ενημερωμένο χρώμα στα χείλη, πρόσεξε το ματ, φλούο πορτοκαλί της Jessica Alba. Και όπως είπε η make up artist της, Lauren Anderson, “λάτρεψα την αντίθεση ανάμεσα στην λαμπερή της επιδερμίδα και τα ματ χείλη της”. Και αυτό που μόλις είπε, κράτησέ το! Είναι το κλειδί της επιτυχίας για τα επόμενα μακιγιάζ σου!

Read More

And More