Gucci Bamboo: το νέο άρωμα του οίκου Gucci που πρέπει να μυρίσεις!

Αν έχεις φορέσει άρωμα Gucci δύσκολα θα πας κάπου αλλού. Κι επίσης, μερικά από τα πιο sexy αρώματα που έχω μυρίσει σε αγόρια ήταν Gucci. Γι’αυτό και το νέο γυναικείο αρωματικό λανσάρισμα του οίκου, το Gucci Bamboo θα πρέπει να το γνωρίσεις από κοντά, που σημαίνει να πας στο stand και να το μυρίσεις!

Εν τω μεταξύ, μπορώ να μοιραστώ μαζί σου όλα τα info, από την σύνδεση που έχει με το bamboo μέχρι βασικά στοιχεία για το μπουκάλι…

GUCCI BAMBOO: ΤΟ ΝΕΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ
Ισχυρή και κομψή, η υπογραφή του οίκου Gucci αποτελεί μία από τις πιο αναγνωρίσιμες υπογραφές στο χώρο της μόδας, έχοντας ορίσει τα χαρακτηριστικά της σύγχρονης γυναίκας Gucci. Το φυτό Μπαμπού ευδοκιμεί σε ακραίες συνθήκες. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό ακόμη και στη δύναμη του τυφώνα, καθώς η φυσική του αντοχή μπορεί να συγκριθεί με αυτή του ατσαλιού. Λεπτό, ευλύγιστο και κομψό, το μπαμπού ξεχωρίζει σε σχέση με την υπόλοιπη βλάστηση στις περιοχές που ευδοκιμεί. Η σύγχρονη γυναίκα Gucci διαθέτει τα χαρακτηριστικά του μπαμπού. Εξισορροπεί τη δυναμικότητα και την αυτοπεποίθηση με την έμφυτη θηλυκότητά της. Όπως το μπαμπού, είναι μια γοητευτική και πολύπλευρη γυναίκα.

ΤΟ ΑΡΩΜΑ
Το Gucci Bamboo αντλεί την έμπνευσή του από τις ποικίλες πλευρές της γυναίκας Gucci: τη θηλυκότητα, την αυτοπεποίθηση, την κατανόηση, τη δυναμικότητά της. Το άρωμα αντιπροσωπεύει τον εσωτερικό της κόσμο. Ένα άρωμα τόσο αληθινό όσο η ψυχή της, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τη γυναίκα Gucci.
Tα φυσικά και έντονα συστατικά δημιουργούν μια μαγευτική οσφρητική ιστορία. Οι ξυλώδεις και θερμές νότες πάλλονται στην καρδιά και τη βάση του αρώματος. Οι συμφωνίες από Σανδαλόξυλο, μεθυστική Βανίλια από την Ταϊτή και το μοναδικό γκρι Κεχριμπάρι, επιτυγχάνουν μια αντίθεση η οποία συμπληρώνει την έμφυτη θηλυκότητα που βρίσκεται στις εξωτικές νότες των λουλουδιών: απαλό Κρίνο από την Καζαμπλάνκα, θηλυκά Άνθη Πορτοκαλιάς και φίνο Ylang Ylang.

ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ
Αναμιγνύοντας την εκλεπτυσμένη ευαισθησία με τις έντονες γραμμές, το μπουκάλι του αρώματος αποτελεί ένα visual statement. Το ξεχωριστό του σχήμα αποκαλύπτει την έμπνευση του αρώματος και τη φημισμένη υπογραφή Gucci. Η τολμηρή κοπή του γυαλιού με τις πτυχές σε στυλ διαμαντιού art deco, έρχεται σε αντίθεση με τις θηλυκές καμπύλες που διαθέτει το καπάκι, καθώς και με το απαλό ροζ χρώμα του αρώματος. Αυτές οι πτυχές στο σχεδιασμό του μπουκαλιού αποτελούν μια αλληγορία για την πολύπλευρη γυναίκα Gucci. Το κομψό καπάκι, σε λαμπερή ασημί απόχρωση, θυμίζει το σχήμα και την υφή του μπαμπού. Η εξωτερική συσκευασία αντανακλά τα χρώματα του μπουκαλιού. Τα αστραφτερά G σε σχήμα μπαμπού πλαισιώνουν τη συσκευασία, δημιουργώντας μια κομψή αντίθεση με την απαλή ροζ απόχρωση του αρώματος.

Το Gucci Bamboo είναι ολοκαίνουριο και είναι τώρα η καλύτερη περίοδος που πλησιάζουμε στην αλλαγή της σεζόν για να τεστάρεις ένα νέο άρωμα!

Read More

And More