Ήρθαν στο γραφείο τα προϊόντα που χρησιμοποίησε η Gwyneth Paltrow σε αυτό το μακιγιάζ!

Η Gwyneth Paltrow είναι το πρόσωπο της Max Factor, όπως έχουμε ξαναπεί κι εδώ! Και στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής υπάρχει το εξής concept: η Gwyneth αφήνεται στα χέρια διαφορετικών make up artists κάθε φορά καθένας εκ των οποίων την μεταμορφώνει σε κάτι άλλο. Έτσι, μέχρι στιγμής έχουμε δει την Gwyneth τραγουδίστρια και μόλις κυκλοφόρησε το δεύτερο look: η Gwyneth ηθοποιός!

Το καλύτερο κομμάτι αυτή της είδησης είναι ότι μάθαμε όλο το how to αλλά και τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να αντιγράψεις αυτό το μακιγιάζ! Αχά!

Να τα προϊόντα που ήρθαν στο γραφείο και που επαναλαμβάνω: χρησιμοποίησε η Max Factor! Και να πώς μπορείς να αντιγράψεις το μακιγιάζ της Gwyneth Paltrow! Σε β πληθυντικό, ακριβώς όπως τα είπε η Pat McGrath!

1. Ξεκινήστε απλώνοντας το Ageless Elixir Foundation της Max Factor σε όλο το πρόσωπο, για τέλεια κάλυψη και λείανση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων και ταυτόχρονη περιποίηση της επιδερμίδας

2. Με ένα μεγάλο πινέλο περάστε μια ελαφριά στρώση πούδρας Crème Puff σε απόχρωση translucent στο Τ του προσώπου: κατά μήκος του μετώπου και ελαφρά κατά μήκος της μύτης, για ένα βελούδινο ματ αποτέλεσμα.

3. Με ένα πινέλο περάστε το ρουζ Flawless Perfection Blush σε απόχρωση Naturelle από τα μάγουλα μέχρι ψηλά τα ζυγωματικά και ελαφρά πάνω από τη μύτη. Χρησιμοποιώντας το πινέλο, κάντε κοφτές κινήσεις προς τα πάνω, ώστε να δώσετε ένταση στις γωνίες του προσώπου.

4. Για το μακιγιάζ των ματιών χρησιμοποιήστε τη διπλή σκιά Colour Perfection Duo σε απόχρωση Star Studded. Ξεκινήστε με τη σκούρα απόχρωση: απλώστε τη σκιά από τη μέση του κινητού βλέφαρου και με φορά προς τις εξωτερικές γωνίες των ματιών, σα να σχεδιάζατε ένα «φτερό». Στη συνέχεια με την ανοιχτόχρωμη απόχρωση βάψτε το υπόλοιπο βλέφαρο μέχρι κάτω από το τόξο των φρυδιών. Στο σημείο που οι δύο σκιές συναντιούνται, αναμίξτε τις με ένα πινελάκι για να είναι ομοιόμορφο το αποτέλεσμα.

5. Δώστε ακόμα μεγαλύτερη ένταση στο περίγραμμα των ματιών, περνώντας μια λεπτή γραμμή με το Glide & Define eyeliner σε μαύρη απόχρωση κατά μήκος των πάνω βλεφαρίδων.

6. Χρησιμοποιήστε την 2000 Calorie Mascara της Max Factor σε μαύρη απόχρωση και περάστε τις πάνω και κάτω βλεφαρίδες ξεκινώντας από τη βάση τους και προχωρώντας σταδιακά δίνοντας χρώμα σε όλο το μήκος τους. Δώστε περισσότερη ένταση στις πάνω βλεφαρίδες, περνώντας τις ξανά μέχρι να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

7. Κρατείστε την ένταση του look στα μάτια και διατηρείστε τα χείλια λαμπερά και θηλυκά, περνώντας τα με το Lipfinity της Max Factor σε απόχρωση Pearly Nude, μια γήινη παστέλ απόχρωση με λάμψη και διάρκεια.

8. Τέλος βάψτε τα νύχια σας με το Glossfinity σε απόχρωση Candy Rose, για φυσική λάμψη και χρώμα με διάρκεια.

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται το make up; Θα το αντιγράψεις;

Read More

And More