Τα πιο hot αξεσουάρ μαλλιών για την Άνοιξη! Μόλις έφτασαν!

Αξεσουάρ; Μπορώ να επενδύσω σε χιλιάδες! Εξάλλου, όλοι οι στιλίστες συμφωνούν ότι τα πολλά αξεσουάρ μπορούν να μεταμορφώσουν ακόμη και το πιο βαρετό σύνολο σε fashion trend. Όμως, ευτυχώς, η αξία τους και ο ρόλος τους δεν περιορίζεται μόνο εκεί. Ένα απλό και πρόσφατο παράδειγμα: την τελευταία φορά που έπρέπε να βγω τα μαλλιά μου ήταν στην πιο αδιάφορη φάση τους, όσον αφορά στο styling. Κι όμως, μια στέκα με λουλούδια ήταν αρκετή για να μεταμορφώσει το look μου!

Και τα hair accessories είναι μια μανία που καταδιώκει όλες μας, διάσημες και μη. Αυτό τουλάχιστον επιβεβαιώνεται μέσα από τις τελευταίες επίσημες εμφανίσεις των stars. Πρώτη, η Eva Mendes επέλεξε μια στέκα με υφασμάτινα λουλούδια σε ένα φιλανθρωπικό gala, ενώ αργότερα ακολούθησε και η JLΟ.

Εδώ η JLO με ένα αξεσουάρ με στρας τοποθετημένο ακριβώς στην κορυφή του κεφαλιού όπως εμφανίστηκε στο after party των Golden Globes.

Για σένα με αγάπη
Σε λίγο καιρό από τώρα θα “προσγειωθούν” στα ράφια των καταστημάτων τα νέα αξεσουάρ μαλλιών. Τα φωτογραφήσαμε πρώτοι για τα μάτια σου μόνο (ή τα… μαλλιά σου για να ακριβολογούμε!). Δες εδώ τα αγαπημένα μας που θα φορεθούν αφειδώς!

Read More

And More