Oι 4 πιο καυτές τάσεις στα μαλλιά ΤΩΡΑ!

Ξέμεινες από ιδέες για το πώς να κάνεις τα μαλλιά σου; Δεν είσαι η μόνη! Το θέμα του hair styling είναι ένα δύσκολο task που απασχολεί όλες μας. Για μια ακόμη φορά την λύση δίνουν οι νέες τάσεις. Ξεχωρίσαμε για σένα τις 4 πιο καυτές που θα μας απασχολήσουν όχι μόνο την Άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι. Εγώ βρήκα ήδη την αγαπημένη μου και σκοπεύω να… περάσω μαζί της όλη την επόμενη σεζόν! Εσύ; Δες, διάλεξε, αντίγραψε και ανανέωσε το στιλ σου. Επιτέλους Άνοιξη!

Το νέο στιλ Garconne

Το garconne που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Παρίσι της δεκαετίας του ’20 μας συστήνεται ξανά! Τα κοντά, αγορίστικα κουρέματα είναι πιο hot από ποτέ όπως το είδαμε κυρίως στον οίκο Balmain όπου τα μαλλιά κουρεύτηκαν ακανόνιστα κοντά. Όμως, μην τρομάζεις! Αν δεν είσαι ακόμη διατεθειμένη να αποχωριστείς τα πλούσια μαλλιά σου (θα συμφωνήσω μαζί σου!) υπάρχει κι άλλος δρόμος: μπορείς απλώς να κάνεις μια έντονη χωρίστρα και να τα πιάσεις όλα προς τα πίσω όπως το είδαμε στη Chanel (δες εδώ πώς μπορείς να το αντιγράψεις βήμα- βήμα) ή να κάνεις ένα χαμηλό σινιόν με πλάγια χωρίστρα και ατημέλητες άκρες όπως έκανε το επιτυχημένο δίδυμο των Dsquared!

Chic and sleek

Φυσικό, πολυτελές, minimal και πολύ, πολύ chic! Η νέα εκδοχή hair styling απευθύνεται στις γυναίκες εκείνες που δεν ακολουθούν την μόδα, αλλά τις ακολουθεί εκείνες! Έχουν έμφυτο στιλ! Το είδαμε στο fashion show της συλλογής DKNY όπου τα μαλλιά με έντονη χωρίστρα κατέληγαν σε μια χαλαρή κοτσίδα, στην Donna Karan όπου τα μαλλιά γυρίζαν προς τα πάνω αποπνέοντας μια αίσθηση απαλότητας και ρομαντισμού άλλά και στους Narciso Rodrigez (απλώς τα ισιώνεις και βάζεις γενναίες δόσεις προϊόντος για λάμψη που δεν κολάει όμως για να κάνει το αποτέλεσμα πιο αέρινο) και τέλος στους Dolce & Gabbana όπου το χτένισμα θύμιζε νύφες. Όσον αφορά τα χρώματα που επικρατούν στην τάση αυτή, αποπνέεται μια αίσθηση λευκότητας και φωτεινότητας με επικρατούσες τις ξανθιές αποχρώσεις, από την πλατίνα μέχρι το ροζ χρυσό.

Young and fresh!

Αν έπρεπε να μπεις στην διαδικασία να φτιάξεις με κάθε λεπτομέρεια τα μαλλιά σου κι έπειτα να μπλέξεις τα δάχτυλά σου ανάμεσα και να τα καταστρέψεις, ποια αντίδραση θα είχες; Λοιπόν! Αυτή είναι μια από τις πιο συζητημένες τάσεις της νέας σεζόν, νεανική, φρέσκια και δροσερή που θέλει τα μαλλιά ακατάστατα να καταλήγουν σε ατημέλητους κότσους. Το είδαμε να υποστηρίζεται τέλεια από τις συλλογές Moschino Cheap & Chic και Viviene Westwood για την σειρά Gold Label.

Sexy wavesΜαλλιά μακριά που άλλοτε αγγίζουν τη μέση και άλλοτε φτάνουν μέχρι τους ώμους, ανέμελοι κυματισμοί και ακατάστατες τριχούλες που “πετάνε” σαν να πέρασες μόλις τα δάχτυλά σου ανάμεσα στα μαλλιά σου για να τονίσεις την θηλυκότητά σου. Οι οίκοι Alberta Ferreti, Etro και Mulberry ήρθαν για να μας υπενθυμίσουν την γοητεία των πλούσιων μαλλιών με μια δόση από disco των 70’s κυρίως για τον οίκο Tommy Hilfiger. ΄Οσον αφορά στο χρώμα που κυριαρχεί στην τάση αυτή, δεν είναι άλλο από το κόκκινο: φλογερό, εκτυφλωτικό και sexy! Για να δεις περισσότερο για το it χρώμα της σεζόν, κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More