Με αυτά τα 10 beauty tips θα δείχνεις πιο sexy στο λεπτό! Ναι, ακόμη και με κλειστό πουκάμισο!

Είναι ακόμη αρχή της εβδομάδας. Μετάφραση: έχεις κάνει όλο το focus στην δουλειά σου και δεν έχεις και πολύ χρόνο για τον εαυτό σου. Ή, τέλος πάντων, τον έχεις βάλει σε δεύτερη μοίρα και θα τον ξαναθυμηθείς από Παρασκευή. Να, όμως, που αν τονώσεις το sex appeal σου και εισπράξεις και καναδυό κομπλιμέντα για το νέο σου look η εβδομάδα θα περάσει πιο χαρούμενα. Και να (ξανά!) που είναι και εκείνο το αγόρι στο γραφείο που κάθε φορά που το πετυχαίνεις στο φωτοτυπικό τα βάζεις με τον εαυτό σου γιατί τα μαλλιά σου πετάνε άτσαλα και που δεν έβαλες και λίγο ρουζ, έτσι για να μην φαίνεται πως κοκκινίζεις με το που σου λέει γεια!

No worries! Παρακάτω σου έχω συγκεντρώσει 15 πάναπλα και υπερφανταστικά beauty tips που αν τα εφαρμόσεις η αυτοπεποίθησή σου θα τονωθεί στο λεπτό! ‘Ελα! Έλα! Κάνε scroll down!

1. Όταν βάζεις μάσκαρα κάνε focus στις βλεφαρίδες της εξωτερικής γωνίας που θα κάνει τα μάτια σου πιο σχιστά και γατίσια και το βλέμμα σου πιο πονηρό. Ένα καλό tip είναι να βάζεις μια στρώση μάσκαρα για όγκο σε όλο το μήκος και μια μάσκαρα για μήκος μόνο στις εξωτερικές βλεφαρίδες για να τις κάνεις πιο μακριές. Αν δεν έχεις δύο τέτοιες διαφορετικές μάσκαρα να σου πω ότι υπάρχει η 2 in 1 mascara ck one color (2) που αν περιστρέψεις το καπάκι επάνω το βουρτσάκι αλλάζει και γίνεται από βουρτσάκι για όγκο σε βουρτσάκι για μήκος και το αντίστροφο.

2. Αν φοράς ντεκολτέ ή ανοιχτό πουκάμισο μην ξεχνάς να περνάς ένα προϊόν λάμψης στα κόκαλα που βρίσκονται χαμηλά στο λαιμό. Το φως αντανακλάται, τα κόκαλά σου φαίνονται πιο έντονα και πολλά αγόρια θεωρούν αυτή την περιοχή sexy. Αυτό το tip το εφαρμόζω με το MAC shell frost cream color base (4).

3. Βάλε ένα highilighter στο “V” των χειλιών σου (είναι εκείνο το σημείο στο κέντρο του άνω χείλους που σχηματίζεται κάτι σαν καρδούλα). Άπλωσε ελάχιστο προϊόν στο δάχτυλό του και τοποθέτησέ το στο σημείο σβήνοντας σωστά. Τα χείλη σου αμέσως και με έναν μαγικό τρόπο θα δείξουν μεγαλύτερα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το θρυλικό Touch Eclat του Yves Saint Laurent (3) ή την compact λάμψη που έβαλες και στα κόκαλα του λαιμού.

4. Ακόμη κι αν έχεις πολύ λεπτά και αδιάφορα μαλλιά μπορείς να τους δώσεις ένα sexy va-va-voom (!) στο λεπτό! Πώς; Πάρε ένα προϊόν φορμαρίσματος σε κρέμα, ζέστανε ελάχιστη ποσότητα ανάμεσα στις παλάμες σου και πιέσε τις άκρες των μαλλιών σου με τις χούφτες σου σαν να τις τσαλακώνεις. Με ότι προϊόν ξέμεινε στις παλάμες σου πέρασε τις ρίζες των μαλλιών σου κάνοντας μασάζ. Έτσι θα τους δώσεις αμέσως όγκο. Τέλος, κάνε την χωρίστρα σου στο πλάι αλλά από την αντίθετη μεριά από ότι την κάνεις συνήθως. Έτσι θα κερδίσεις extra όγκο. Και κάπως έτσι, μόλις έκανες το λεγόμενο… bedhead ή after sex hair!

5. Αν προτιμάς να έχεις τα μαλλιά σου πάνω, τότε άφησε μερικά τριχάκια να πέφτουν δεξιά και αριστερά του προσώπου σου και κάνε και το εξής κόλπο: με τις παλάμες σου τρίψε απαλά το τριχωτό της κεφαλής. Έτσι θα πετύχεις το after sex hair και σε εκδοχή… updo! ‘Εχε πάντα το νου σου ότι τα sleek και πολύ σφιχτά πιασίματα δίνουν στα αγόρια μια πιο αυστηρή αίσθηση για ΄σένα!

6. Επίλεξε ένα nude βερνίκι. Και στο λέω εγώ που έχω εμμονή με τα σκούρα και το μαύρο. Αλλά το nude βερνίκι δίνει την αίσθηση των πιο μακριών δαχτύλων (πολλά αγόρια έχουν φετίχ με τα δάχτυλα!), κάνει τα νύχια να δείχνουν πάντα περιποιημένα και καθαρά, plus είναι πολύ ευκολότερο να τα βάψεις και μόνη σου μιας και δεν πολυφαίνονται οι ατέλειες. Και κάτι τελευταίο: nude είναι το γυμνό 😉

7. Δοκίμασε το effect των… φρεσκοφιλημένων χειλιών. Για να το πετύχεις επένδυσε σε tinted προϊόντα για τα χείλη, που είναι ουσιαστικά αυτά που “ποτίζουν” τα χείλη με χρώμα. Ένα πολύ καλό και αγαπημένο μου είναι το bene tint της Benefit (1) που θα βρεις αποκλειστικά στα Sephora.

8. … Αλλά πριν από αυτό κάνε απολέπιση στα χείλη σου είτε τρίβοντάς τα απαλά με μια παλιά οδοντόβουρτσα είτε αναμειγνύοντας ελαιόλαδο με ζάχαρη. Κανένα αγόρι δεν θα βρει λαχταριστά τα σκασμένα ή αφυδατωμένα χείλη!

9. Χρησιμοποίησε ένα χοντρό, fluffy πινέλο, ανάμειξε δύο αποχρώσεις ρουζ, ροζ και βερικοκί, φύσηξε το πινέλο για να φύγει η ποσότητα που περισσεύει και κάνε ένα πέρασμα στις άκρες από το μέτωπό σου, στην κορυφή της μύτης και τα μάγουλα. Αυτό θα δώσει στο πρόσωπό σου μια λάμψη και ένα φυσικό αναψοκοκκίνισμα.

10. Το να μυρίζουμε όμορφα προσθέτει πάντα αυτοπεποίθηση και sex appeal! Έχε το άρωμά σου στην τσάντα σου και όταν δεις εκείνο το αγόρι να πλησιάζει στο φωτοτυπικό, ψέκασε μια σταγόνα άρωμα στο δάχτυλό σου, πίεσε απαλά τα χείλη σου στο κέντρο τους και πήγαινε να του μιλήσεις! Και αυτό το κόλπο πιάνει πάντα 😉

Read More

And More