Πώς να κάνεις ένα μανικιούρ με animal prints!

Μια χαλαρή μέρα αφιερωμένη όλη στον εαυτό σου…Χμμ! Τουλάχιστον ένα μέρος αυτής. Το μόνο που χρειάζεσαι για να ακολουθήσεις αυτό το How To είναι κέφι, καλή διάθεση, τα κατάλληλα εργαλεία και τα οφέλη σου θα είναι πολλά. Μέτρησε:
Πρώτον, θα κάνεις κάτι για τον εαυτό σου
Δεύτερον, θα κάνεις ένα είδος… ψυχοθεραπείας! Το να ασχολείσαι με τα νύχια σου είναι τόσο χαλαρωτικό με το να ασχολείσαι με τον κήπο σου (Το είπε και η Essie. Δες εδώ). Αν δεν έχεις κήπο, λοιπόν, άδραξε αυτή την ευκαιρία (χα!)
Τρίτον, θα γλιτώσεις χρήματα που θα έδινες για ένα μανικιούρ, δηλαδή περίπου €15.00-20.00.
Τέταρτον, θα νιώσεις πολύ περήφανη όταν από Δευτέρα στο γραφείο όλοι θα σε ρωτάνε για τα νύχια σου κι εσύ θα λες με καμάρι “Εγώ το έκανα!”.

Η ιδέα για το σημερινό How To nails προέκυψε κατευθείαν από τα catwalks του Φθινοπώρου και τα animal prints που μας έδειξαν σε όλους τους πιθανούς χρωματικούς συνδυασμούς! Για να το έχεις και σαν εικόνα πάρε μια γεύση παρακάτω…

Από αριστερά: Dolce & Gabanna με ασπρόμαυρο animal print και Betsey Johnson και Angelo Marani με τα πιο κλασικά γήινα

Φυσικά, ο animal printed πυρετός επηρρέασε και τα μεγαλύτερα nail salons ανά τον κόσμο που κάνουν τάση. Το Wah, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο fashionable nail salons του Λονδίνου, ακολούθησε το δρόμο των leopard nails κάνοντας διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς. Δες παρακάτω…

Την προσοχή σου παρακαλώ! Το συγκεκριμένο σχέδιο είναι too much από μόνο του! Από την στιγμή που θα αποφασίσεις να το επιλέξεις τα μονόχρωμα σύνολα είναι η μόνη ασφαλής οδός! Και φυσικά, αν αποφασίσεις να κρατήσεις ένα clutch bag και αυτό οφείλει να είναι μονόχρωμο.

How to: πώς να κάνεις το δικό σου animal print στα νύχια!

Ακολούθησε τα βήματα που θα βρεις εδώ και γίνε η nail artist του εαυτού σου!

Bonus tip: Θέλεις κάτι πιο colorfull; Εδώ θα βρεις έναν ακόμη χρωματικό συνδυασμό.

Read More

And More