Το look της Ν. Πόντε στο νέο της video clip! Έχουμε το how to από τον Γ. Πυρπύλη!

Η Νίκη Πόντε, εκείνη η μικρή νεαρή με την χαριτωμένη προφορά από το X-Factor, έβγαλε νέο video clip. Αυτό παρακάτω (σου προτείνω να πατήσεις το play, να διαβάζεις και να ακούς ταυτόχρονα!)

Στο βίντεο κλιπ πρωταγωνιστές είναι τα υπέροχα μαλλιά κι ένα τέλειο, super sexy smoky που όλες θα θέλαμε να κάνουμε. Και μπορούμε! Η θεωρία από την πράξη ήταν μόνο ένα τηλεφώνημα μακριά. Και κάπως έτσι, μετά από τρία “ντρινν”, ο αγαπημένος μας Γρηγόρης Πυρπύλης, official make up artist της Maybelline New York, που επιμελήθηκε όλο το look μου αποκάλυψε όλο το how to βήμα προς βήμα. Φυσικά, δεν τα κράτησα μόνο για μένα!

How to: μακιγιάζ
Σαν βάση έχω δουλέψει με τα δάχτυλα το Super Stay 24h foundation της Maybelline New York στην απόχρωση 30! Επέλεξα για την Νikki αυτό το fond de teint γιατί τα γυρίσματα στα video clips διαρκούν πολλές πολλές ώρες και θέλω κάτι που να αντέχει και να μένει φρέσκο χωρίς να σπάει με το πέρασμα της ώρας!
Φώτισα το βλέμμα της με το Dream Lumitouch Concealer στη αποχρωση Νο2 δημιουργώντας δύο φωτεινά τρίγωνα κάτω απο τα μάτια αλλά και ψηλά στα ζυγωματικά!
Πούδρα χρησιμοποίησα ελάχιστη στο “Τ” του προσώπου της και συγκεκριμάνα την Dream Matte Powder στην απόχρωση 07.
Και προχωράμε στα μάτια που είναι και επίκεντρο για αυτό το μακιγιάζ! Στην αρχή πέρασα ελαφρώς το άνω κινητό βλέφαρο με το Dream Touch Blush στην απόχρωση peach, ένα ρουζ σε κρεμώδη μορφή το οποίο το χρησιμοποιώ και σαν βάση για τις σκιές και μου προσφέρει σταθερότητα και διάρκεια στο μακιγιάζ ματιών! Στο κινητό βλέφαρο αλλά και ρίζα στο κάτω χρησιμοποίησα την παλέτα Εyestudio Quad Smoky Star σε γκρι αποχρώσεις! Αμέσως μετά, για να μου βγάλει ένα αυστηρό αλλά ταυτόχρονα και γλυκό αποτέλεσμα, χωρίς να είναι σκληρό, προτίμησα να σβήσω το γκρι με ένα σκούρο καφέ, από την παλέτα Εyestudio Quad Glamour Browns! Tο περίγραμμα των ματιών αλλά και το waterline τονίζεται τέλεια με το Μaster Drama Khol Liner της Maybelline NY για το πιο έντονο και σταθερό απόλυτο μαύρο που μπορείς να φανταστείς!
Για τις βλεφαρίδες της Νikki επέλεξα την ήδη αγαπημένη από το κοινό Volum’ Express Colossal Cat Eyes για όγκο, έντονο μαύρο αλλά και γατίσιο βλέμμα!
Στα μήλα κινήθηκα σε γήινες αποχρώσεις χρησιμοποιώντας το Εxpert Wear Blush στην απόχρωση Golden Bronze για να κάνω πιο έντονες τις γωνίες του προσώπου της ενώ πάνω στα μήλα δούλεψα το Dream Touch Blush στην απόχρωση Pink! Tέλος, στα χείλη χρησιμοποίησα το Color Sensational Shine στην απόχρωση 207 για πολύ φυσικά χείλη αλλά πολύ ενυδατωμένα και λαμπερά!

How to: μαλλιά
Στα μαλλιά της κάναμε κάτι πολύ απλό για να ισορροπήσουμε το λίγο πιο ”δυναμικό” styling στα ρούχα! Χώρισα τα μαλλιά στη μέση, ενώ έκανα ένα πέρασμα με πρέσσα σε όλο το μήκος των μαλλιών! Στις άκρες έκανα ένα μικρό twist προς τα έξω για να έχουμε ένα μικρό σπάσιμο με φορά προς τα έξω και να ”ανοίγει” όλο το πρόσωπο! Και τέλος κρέπαρα πολύ λίγο την κορυφή του κεφαλιού ενώ στις άκρες και τα μήκη των μαλλιών πέρασα 2-3 σταγόνες απο το elixir ultime της Kérastase για να προστατεύσω και να ενυδατώσω τα μαλλιά της αλλά και για να δημιουργήσω ”δαχτυλιές” στα μαλλιά της και να μην είναι στημένα!

Read More

And More