Humble ponytail! Τι πρέπει να ξέρεις για το πιο hot χτένισμα τώρα που έκανε κι η Cara!

Έχεις φύγει από το γραφείο, έχεις επιστρέψει σπίτι και έχεις αποφασίσει για το άλλο πρωί ποιο θα είναι το επόμενο θέμα σου στην ομορφιά. Ξαναέρχεσαι γραφείο, ανοίγεις υπολογιστή και βλέπεις παντού μπροστά σου την Cara Delevingne και το χτένισμα που έκανε για να πάει στο Serpentine Gallery Summer Party στο Σόχο. Αλλάζεις θέμα. Δεν μπορείς να αγνοήσεις το γεγονός ότι οοοοοοολος ο μπιουτοκόσμος συζητάει γι’ αυτό.

Το φαινόμενο της πεταλούδας: η Cara κάνει ένα χτένισμα στο Soho και το χτένισμα αυτό γίνεται τάση σε όλο τον κόσμο!
Δεν είναι ότι η Cara Delevingne με την πρόχειρη αλογοουρά της, η οποία κάνει καριέρα και με το όνομα Humble Ponytail, ανακάλυψε την πυρίτιδα. Είναι ότι τόλμησε να σετάρει ένα μακρύ μαύρο gown, δηλαδή ένα καλό φόρεμα με ένα πρόχειρο μαλλί, σαν αυτούς τους κότσους που κάνουμε όταν πρόκειται να πιάσουμε τα μαλλιά μας για να πλύνουμε το πρόσωπό μας. Μάλιστα, το θέμα του humble ponytail της Cara πάει ένα βήμα πιο πέρα αρκεί να σκεφτείς ότι τα ίδια μαλλιά είχε και το ίδιο πρωί (προ του βραδινού event) και ότι απλώς έβγαλε το headband και με ένα τσιμπιδάκι κάλυψε περιμετρικά την βάση της κοτσίδας ώστε να μην φαίνεται το λαστιχάκι. Να, δες…

Αριστερά η Cara Delevingne σε πρωινό ραντεβού της με τον οίκο Mulberry επέλεξε το humble ponytail. Το ίδιο έκανε και το βράδυ!

Humble ponytail: τι πρέπει να ξέρεις πριν το κάνεις (για να το κάνεις σωστά)
Το humble ponytail είναι ο αντίποδας ενός sleek ponytail. Δηλαδή, ενώ το δεύτερο είναι αρκετά τραβηγμένο προς τα πίσω, δεν πετάει τριχούλα και μοιάζει να έχεις ξοδέψει εργατοώρες μπροστά από τον καθρέφτη σου για να το πετύχεις, το πρώτο δείχνει να το έκανες στο πόδι. Προσοχή, όμως: θέλει κι αυτό την δουλειά του και κυρίως να έχεις δημιουργήσει όγκο στην κορυφή είτε με ένα ξηρό σαμπουάν ή πούδρα μαλλιών είτε με εξειδικευμένο volumizing προϊόν styling.
Επίσης, ένα δικό μου τρικ για να πετύχεις το σωστό humble ponytail είναι αφού δώσεις όγκο στην κορυφή, να γυρίσεις ανάποδα για να πιάσεις στα τυφλά ένα ponytail κι έπειτα με τις παλάμες σου να τρίψεις το κεφάλι σου ώστε να εξασφαλίσεις αυτό το ελαφρύ φριζάρισμα.

Must have

Παρακάτω σου έχουμε μερικά απαραίτητα προϊόντα styling για να το κάνεις όπως η Cara αλλά και κάποια πολύ stylish λαστιχάκια, γιατί το humble ponytail είναι τόσο ανεπιτήδευτο χτένισμα που δεν υπάρχει κανένα μα κανένα πρόβλημα να φαίνεται και το λαστιχάκι σου, ειδικά αν έχει ένα ωραίο σχέδιο ή κάτι που θα γίνει αφορμή για να σου πιάσει και κάποιος την συζήτηση!

1. Spray πούδρα κρεπαρίσματος V.I.P. – volume in powder της Kerastase, €26.00
2. Exeis ena lastixaki, €6.00-10.00. Θα τα βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα και στο αντίστοιχο fanpage στο Facebook
3. Λαστιχάκια σε φλούο χρώματα, Oysho €3.99
4. Λαστιχάκια με φιόγκο, Achilleas Accessories €4.83
5. Πούδρα μαλλιών για όγκο, pret-a-powder της Bumble & Bumble. Αποκλειστικά στα Sephora
6. Λαστιχάκι H&M, €3.99
7. Ξηρό σαμπουάν Toni & Guy, €9.85. Δίνει όγκο και απορροφά την λιπαρότητα. Αποκλειστικά στα Hondos Center

Εκτός από την Cara ποιες άλλες;

Gisele και Cameron Diaz είναι χρόνια τώρα fan του humble ponytail!

Όπως και η Sienna Miller και η Kristen Stewart

Το humble ponytail στα καλοκαιρινά catwalks!
Πέρα από τις διάσημες και οι φετινές πασαρέλες πλημμύρισαν με αυτά τα πρόχειρα ponytails. Για να δεις σε ποιους οίκους το είδαμε, κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo…

Read More

And More