Το πιο καλοκαιρινό κοραλί κραγιόν, αντηλιακό βερνίκι και άλλα must προϊόντα στο ολοκαίνουριο Inglot!

Όταν η μέρα σου ξεκινάει χαζεύοντας καλλυντικά (ενίοτε κλείνει και έτσι!), τότε αυτό αρκεί για να σου φτιάξει την διάθεση. Eιδικά όταν συνδυάζεται με την πιο υπέροχη μέρα της εβδομάδας, βλ. Παρασκευή! Λοιπόν, αυτή η είδηση θα σου φτιάξει το κέφι, πόσω μάλλον αν περάσεις μια βόλτα από το ολοκαίνουριο κατάστημα Inglot που άνοιξε και στην Ελλάδα (να σου πω ότι κάνει διεθνή καριέρα με τεράστια επιτυχία!).

Πήγα στο κατάστημα που βρίσκεται μέσα στο Athens Metro Mall στον Άγιο Δημήτριο. BTW αν δεν έχεις περάσει από εκεί το μετρό σε αφήνει ακριβώς απ’ έξω. Θέλεις να δεις τις beauty ανακαλύψεις που έκανα; Το κινητό πήρε φωτιά και έχουμε και λέμε…

Αυτή η μαύρη επιφάνεια που βλέπεις είναι μαγνήτης. Παίρνεις τα προϊόντα που εντοπίζεις και σου αρέσουν, τα κολλάς πάνω και πηγαίνεις στο ταμείο! Τόσο απλά!

Αυτά τα foundation είναι ό,τι πρέπει για πρόσωπο και σώμα! Έχουν αδιάβροχη σύνθεση και δεν βγάζουν χρώμα ακόμη και πάνω σε άσπρα φορέματα! Yeap! Ιδανικό αν έχεις στα πόδια ατέλειες που θέλεις να καλύψεις και όχι μόνο εκεί! Στο εξής θα έχω την τέλεια, αψεγάδιαστη πλάτη και το backless μου φόρεμα θα δείχνει υπέροχο με αυτό το foundation!

Ώρα για διάβασμα! Στο σημείο που γίνεται το μακιγιάζ από εξειδικευμένους make up artists υπάρχει αυτή η photo! Έτσι, για να μελετάς όσο αφήνεσαι στα χέρια του ειδικού. Με άλλα λόγια… μελέτα εσύ κι η τύχη σου δουλεύει! Εγώ έκανα επανάληψη στο τι κάνει το κάθε πινέλο!

Αυτά τα προϊόντα επέλεξε η make up artist για το δικό μου μακιγιάζ…

… Όσο εγώ τραβούσα φωτογραφίες! Ναι! Οι άνθρωποι του Inglot σου κάνουν ιδανικό make up ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Στην δική μου περίπτωση, όταν έχεις να κάνεις με κάποια που κινείται συνέχεια!

Μετά το μακιγιάζ χάζεψα (ξανά!) τα προϊόντα! Και κάπου εκεί ανάμεσα στις άπειρες αποχρώσεις κραγιόν εντόπισα το όπως- ακριβώς- το- είχα- φανταστεί καλοκαιρινό κοραλί. Δεν σημείωσα απόχρωση. Κακώς! Αλλά ο ενθουσιασμός μου ήταν τόσος που δεν πρόλαβα να βγάλω χαρτί και στιλό!

Και κάτι ακόμη που με ενθουσίασε! Top coat με αντηλιακό δείκτη προστασίας! Για να μην ξεθωριάζει το χρώμα στα νύχια ακόμη και μετά από πολλές ώρες ή μέρες στη θάλασσα!

Και μερικές ακόμη πολύτιμες σημειώσεις μιας συντάκτριας:
1.
Οι τιμές είναι πολύ προσιτές! Και ειδικά αυτή την περίοδο παίζουν και εκπτώσεις! Εκμεταλλεύσου το και ανανέωσε το νεσεσέρ σου.
2. Το shopping γίνεται πολύ άνετα! Αν θες ζητάς την βοήθεια των ειδικών που βρίσκονται εκεί, αν όχι παίρνεις το beauty basket και ψωνίζεις ήσυχα ήσυχα μόνη σου. Ή απλώς κάνεις beauty scouting σε ένα όμορφο περιβάλλον.
3. Ζήτησε συμβουλές ή μακιγιάζ. Αξιοποίησε τις γνώσεις των ειδικών προς όφελός σου.

Read More

And More