Julianne Moore: η πιο χαρακτηριστική κοκκινομάλλα του κόσμου άλλαξε χρώμα!

Αναρωτιέμαι γιατί όταν έχεις το τελειότερο χρώμα μαλλιών να θες να το αλλάξεις! Κι όμως, υπάρχει εξήγηση γι’αυτό! Και όταν πρόκειται για κάποια που είναι ηθοποιός μπορείς να υποψιαστείς ότι η εξήγηση είναι ο ρόλος. Ή μπορεί να είναι και ένα καλό άλλοθι ή ένα σπρώξιμο σε μια αλλαγή που η ίδια σκεφτόσουν καιρό να κάνεις αλλά να που δείλιαζες.

Και κάπως έτσι, λοιπόν, η πιο χαρακτηριστική κοκκινομάλλα του κόσμου, η Julianne Moore, έγινε κατάξανθη!

Και να η νέα εκδοχή της Julianne Moore που όπως σου είπα έκανε την αλλαγή του χρώματος στο πλαίσιο ενός νέου ρόλου και σε αυτό το πλαίσιο είναι και το μακιγιάζ που την κάνει να δείχνει κουρασμένη, εσκεμμένα!

Και μερικά info για σινεφίλ: η ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί η Julianne Moore (και για την οποία άλλαξε και τα μαλλιά της) λέγεται Freeheld και πρόκειται να υποδυθεί μια αστυνομικό (κι εδώ κάπου εξαντλούνται οι γνώσεις μου περί επικείμενων ταινιών και σινεμά).

Πίσω στα δικά μας: σου αρέσει η Julianne Moore ξανθιά; Θα ήθελες να κρατήσει αυτό το χρώμα και μετά το τέλος των γυρισμάτων; Κι επίσης, θυμάσαι ποια άλλη εξίσου διάσημη κοκκινομάλλα είχε γίνει ξανθιά κατά το παρελθόν για ρόλο; Η απάντηση εδώ!

Read More

And More